Skip to main content

City FM funcționează cu o grilă neaprobată din cauza insolvenței. CNA l-a somat ca în trei luni să intre în legalitate

 
City FM funcționează cu o grilă neaprobată din cauza insolvenței. CNA l-a somat ca în trei luni să intre în legalitate
91640906.jpg

Postul City FM a fost somat de Consiliul Național al Audiovizualului să intre în legalitate în ce privește grila postului care are licențe în Sibiu și Roman, în următoarele trei luni. Postul funcționează cu o grilă de programe neaprobată de doi ani, de când societatea Radio City FM Bucureşti SRL a rămas fără licența radio din București, de la care posturile din Roman și Sibiu preluau programele.

Publicitate

Radio City FM Bucureşti SRL a intrat în procedură de insolvență, iar în prezent nu are un plan de reorganizare aprobat, potrivit lui Alexandru Dumitrescu, administrator judiciar în procedura insolvenţei societății. Acesta le-a explicat membrilor că săptămâna viitoare va fi numit un administrator special care se va ocupa de societate.

Potrivit lui Dumitrescu, acționarii Radio City FM Bucureşti SRL sunt Adevărul Holding, cu 60%) şi Adrian Andrici, cu 40%.

Reamintim că Radio City București a mai avut o licență, în București, pe care emitea postul Click FM și care a fost retrasă de CNA în vara lui 2013.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu