Skip to main content

CNA a aprobat cedarea unei licențe din Galați către RCS&RDS, pe care va emite Pro FM

 
CNA a aprobat cedarea unei licențe din Galați către RCS&RDS, pe care va emite Pro FM
RCS&RDS

Compania RCS&RDS a preluat o nouă licență radio din Galați a postului Radio 1 deținut de familia deputatului PSD Florin Pâslaru. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi cedarea licenței Radio 1 din Galați, operată de PAF Media, către societatea RCS&RDS. Totodată, forul a aprobat schimbarea denumirii postului în Pro FM.

În plus, societatea Paf Media a solicitat CNA cedarea altor două licenţe de radio, din Tecuci şi Târgu-Bujor, către Biocenter SRL.

Aceasta este a doua oară când CNA analizează acest subiect, după ce în ședința din 2 iulie, membrii au decis să amâne din cauza unor neclarități. Mai precis, inspectorul din teritoriu a semnalat că postul a avut emisia oprită timp de mai mult de 90 de zile, ceea ce ar fi atras retragerea licenței.

Membrii CNA au decis atunci să amâne pentru ca reprezentantul postului să poată aduce dovezi că au emis totuși în perioada în care se spunea că ar fi avut emisia oprită. În ședința de astăzi, reprezentantul postului, Manuela Cazan, a prezentat trei CD-uri martor, pe care se auzeau melodii și jingle-uri, potrivit reprezentanților CNA. Membrii CNA au aprobat în final cedarea licențelor deși unii dintre aceștia și-au arătat rezervele că CD-urile martor prezentate nu sunt dovezi suficiente că postul chiar a emis.

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Era mai complicată situația dacă era anulată.
    Nici până acum nu s-au încheiat procedurile în privința frecvențele anulate ale Radiio Guerilla.
    Apoi RCS&RDS a și cedat niște frecvențe pe care le câștigase anterior, deci frecvența asta e un soi de despăgubire pentru frecvențele cedate.

    Sper că vor mai identifica un set de frecvențe rămase libere la nivelul întregii țări și vor face un nou concurs de atribuire de licențe radio, pentru că există multe zone în care abia dacă se recepționează unul sau două radiouri.
  • Daca tot a "cedat" licenta, poate are acum bani sa-si plateasca datoriile facute anii trecuti. Sau alea se trec la tzepe?

Trimite un comentariu