Skip to main content

CNA a respins solicitarea unui fost candidat la preşedinţie de a lansa o televiziune generalistă

 
mircea-mirel-amaritei
mircea-mirel-amaritei

mircea-mirel-amaritei
Sursa foto: Agerpres

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a respins solicitarea LinkPress TV SRL Bucureşti a unei licenţe TV cu acoperite naţională. Firma a fost reprezentată la CNA de avocatul din Galaţi Mirel Mircea Amariţei, în calitate de director general, care a candidat anul trecut la funcţia de preşedinte al României.

„Activitatea noastră a început înainte să facem această solicitare. Ne-am desfăşurat activitatea mai mult pe internet. Strategia postului e bazată pe programe la cerere. Avem şi un site de socializare pe care urmează să-l lansăm. Programele vor fi solicitate şi votate de utilizatori. Ei îşi vor construi propria structuri”, le-a explicat Amariţei membrilor CNA.

Potrivit documentului depus la CNA, televiziunea ar fi avut o investiţie de 850.000 de euro şi un număr de 20 de angajaţi. LinkPress TV SRL are asociat unic pe Maricel Coman.

Solicitarea de licenţă audiovizuală a fost respinsă de majoritatea membrilor. Florin Gabrea, Valentin Jucan, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu Radu Herjeu şi Dorina Rusu au votat „împotrivă”, în timp ce Monca Gubernat şi Radu Călin Cirstea au fost „pentru”.

„Mie nu mi s-a părut că ştiau foarte bine ce vor să facă. E ca şi cum cineva care are un canal de YouTube zice: „de ce să nu-mi fac o televiziune”. Aveau aşa o idee despre ce se face în televiziune.”, a spus Radu Herjeu înaintea votului.

Mirel Mircea Amariţei a candidat în toamna lui 2014 la preşedinţia României. Potrivit Digi24, acesta a reprezentat partidul Pro Demo. Potrivit aceleiaşi surse, avocatul este urmărit penal în dosarul insolvenţei Realitatea, alături de Maricel Păcuraru şi Sorin Ionuţ Barbu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus