Skip to main content

PE SCURT. De la Realitatea TV, la Antena 3. Dan Duca este noul content manager la antena3.ro

 
PE SCURT. De la Realitatea TV, la Antena 3. Dan Duca este noul content manager la antena3.ro
dan duca

Jurnalistul Dan Duca a fost numit content manager la antena3.ro, funcție din care va conduce echipa de online a site-ului postului de știri, potrivit informațiilor paginademedia.ro. Mutarea vine la scurt timp după ce acesta a părăsit conducerea editorială a site-ului Realitatea.net.

Dan Duca a fost angajat la realitatea.net timp de șase ani, din 2009. Anterior el a fost jurnalist pe politic la Cotidianul, pentru trei ani și la Tribuna, alți trei.

Publicitate

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu va mai mirati. Nu era nevoie de duca (intentionat cu d) pentru a sesiza cu cat zel unele si chiar unii de la A3 ling toate partile liberale.Nu mai departe de interviul luat lui mihalache, lache, lache... realizat de A.Stoicescu pentru emisiunea Q&A in care diva punea intrebari de tipul sa fie bine pentru a nu fi rau, acceptand raspunsuri idioate (cum altfel de la miha-lache), acceptand pana si faptul ca la Palatul Cotroceni este un dezastru de la constructia in paragina pana la circuitul documentelor; urmare- masuri de importanta nationala luate de marele (fizic - de accord ) consilier pentru a salva Presedintia. (Oare de ce nu le-o fi prins in Strategia nationala..?..) Pentru Mircea Badea , Cristian Dumitrescu, Mugur Ciuvica si partial (pentru ca incepe sa fie dominat de cartite- si culmea, mai aduce) Mihai Gadea - toata aprecierea pentru verticalitate si curaj.Sper ca ei sa invinga pana la urma.

Trimite un comentariu