Skip to main content

PE SCURT. De la Realitatea TV, la Antena 3. Dan Duca este noul content manager la antena3.ro

 
dan duca
dan duca

Jurnalistul Dan Duca a fost numit content manager la antena3.ro, funcţie din care va conduce echipa de online a site-ului postului de ştiri, potrivit informaţiilor paginademedia.ro. Mutarea vine la scurt timp după ce acesta a părăsit conducerea editorială a site-ului Realitatea.net.

Publicitate

Dan Duca a fost angajat la realitatea.net timp de şase ani, din 2009. Anterior el a fost jurnalist pe politic la Cotidianul, pentru trei ani şi la Tribuna, alţi trei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • moldovan moldovan
    Nu va mai mirati. Nu era nevoie de duca (intentionat cu d) pentru a sesiza cu cat zel unele si chiar unii de la A3 ling toate partile liberale.Nu mai departe de interviul luat lui mihalache, lache, lache... realizat de A.Stoicescu pentru emisiunea Q&A in care diva punea intrebari de tipul sa fie bine pentru a nu fi rau, acceptand raspunsuri idioate (cum altfel de la miha-lache), acceptand pana si faptul ca la Palatul Cotroceni este un dezastru de la constructia in paragina pana la circuitul documentelor; urmare- masuri de importanta nationala luate de marele (fizic - de accord ) consilier pentru a salva Presedintia. (Oare de ce nu le-o fi prins in Strategia nationala..?..) Pentru Mircea Badea , Cristian Dumitrescu, Mugur Ciuvica si partial (pentru ca incepe sa fie dominat de cartite- si culmea, mai aduce) Mihai Gadea - toata aprecierea pentru verticalitate si curaj.Sper ca ei sa invinga pana la urma.

Trimite un comentariu

sus