Skip to main content

DERAPAJ. O nouă limită a “subproducțiilor” TV: WowBiz prezintă în serial un triunghi amoros mamă-fiică-Leo din Strehaia. Câți români au sesizat CNA

 
DERAPAJ. O nouă limită a “subproducțiilor” TV: WowBiz prezintă în serial un triunghi amoros mamă-fiică-Leo din Strehaia. Câți români au sesizat CNA
Kanal 1

GALERIE FOTO. Goana după fiecare punct de rating, “în oftica la dușmani”, după cum cânta aseară un manelist, împinge limita subproducțiilor TV tabloide din ce în ce mai jos. Încă se poate. Autor: WowBiz.

Publicitate

Emisiunea de pe Kanal D prezintă în serial un așa zis triunghi amoros, în care ar fi prins Leo din Strehaia: nu se poate decide între două femei, prezentate în show ca fiind mamă și fiică.

Din “serial” nu lipsesc imagini cu tinerele îmbrăcate sumar, ambele în brațele “indecisului”, un vocabular pe măsură, dansuri pe ritmuri de manele, bipurile de rigoare și personaje foarte “combative” verbal. Bălăcăreală.

URMEAZĂ Scene de mahala”. Exact așa a titrat și Kanal D pe burtieră, dar a difuzat imaginile pe post. Un alt text atenționa că urmează “un cocalar”.

Curiozitatea majoră a lui Mădălin Ionescu și a Adelinei Pestrițu, aducătoare de rating: cu cine rămâne Leo, cu mama - “singura care am mare încredere în ea” sau cu fiica? Dacă alege mama, ce face cu fata?

Leo a lămurit frământările celor doi prezentatori, asezonând cu bipuri: “Separat le-am avut”, dar “le vreau pe amândouă odată, să văd ce știe să facă”.

Pentru completarea scenei, mama lui Leo a fost introdusă în scenariu pentru o notă conflituală. “Soacra” către “Dana Criminala”: “vai de capul tău care l-ai legat cu platband”. Dar ploaia verbală către “criminală” a avut și momente mai greu de reprodus, cu referiri la un trecut mai puțin ortodox al acesteia.

Și un moment de romantism a la Strehaia: în Doamna și vagabondul, cei doi împărțeau spaghetti. În varianta de la WowBiz, buzele lui Leo și ale “criminalei” s-au unit romantic împărțind o bucată de …pește.

„Serialul” de pe Kanal D a intrat în atenția CNA. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, forul a primit deja 20 de sesizări legate de promovarea subiectului în mai multe ediții ale emisiunii prezentate de Mădălin Ionescu. Programul de la Kanal D a intrat deja în monitorizare, dar forul care reglementează audiovizualul este în vacanță.

UPDATE. Postul Kanal D a anunțat printr-un comunicat de presă că emisiunea WowBiz a fost lider de audiență în ultimele șapte săptămâni, pe intervalul de difuzare 22.30 - 00.30, în zilele luni - joi.  În perioada amintită emisiunea prezentată de Mădălin Ionescu a avut la nivel național 937.000 de privitori. A fost peste Pro TV (care avea 784.000), iar Antena 1 pe trei (687.000). Pe publicul comercial, Kanal D a avut, în perioada amintită, o medie de 209.000 de persoane, fiind pe locul al doilea după Pro TV.

GALERIE FOTO din emisiunea de aseară:

 • Kanal 9
 • Kanal 8
 • Kanal 7
 • Kanal 6
 • Kanal 5
 • Kanal 4
 • Kanal 3
 • Kanal 2
 • Kanal 1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Scrie chiar in text ca au fost 20 de sesizari. Iata paragraful: „Serialul” de pe Kanal D a intrat în atenția CNA. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, forul a primit deja 20 de sesizări legate de promovarea subiectului în mai multe ediții ale emisiunii prezentate de Mădălin Ionescu. - See more at: http://www.paginademedia.ro/2015/07/derapaj-o-noua-limita-a-subproductiilor-tv-wowbiz-prezinta-in-serial-un-triunghi-amoros-mama-fiica-leo-din-strehaia-cati-romani-au-sesizat-cna/#sthash.TQGFvTaT.dpuf
 • ...in concluzie: cati romani au sesizat CNA?????? Din articol inteleg cati au urmarit circul de la Kanal D, dar nu cati au sesizat CNA. Asa ca, titlul nu prea se justifica!!!!
 • De unde reiese ca turcii mint cu nerusinare. Nici vorba de locul unu sau doi. Dar prosti care ii cred sint o droaie.
 • Este un spectacol penibil...ca să nu zic grețos...ce se întîmplă seară de seară în această emisiune de ”divertisment”. Și ăștia nu sunt primii...că au mai fost vreo două ”telenovele” în sezonul acesta + apariții dese și scandaloase ale lui Guță cu amantele și alții...
 • De câteva emisiuni încoace se dezbate acelasi subiect meltenesc pe Kanal d. Structura e aceeasi in fiecare seara: Începe emisiunea cu o manea care durează in jur de un sfert de ora in care se aduc osanale emisiunii intr-un stil tipic nuntilor de camatari. Urmează o discutie in stil mahala intre invitati la care ia parte si invitata permanenta din fiecare seara, Loredana Chivu. In timpul discutiei prezentatorii Pestritu si Ionescu par ca dispar complet din peisaj lăsând emisiunea in plata invitatilor. Discutia de mahala durează un sfert de ora dupa care se încinge o noua petrecere tiganeasca ce durează un sfert de ora. In timpul petrecerii toti dusmanii din discutie devin brusc prieteni si arunca cu bani pe sus. Dupa aia se întorc la scandal. Dupa 15 minute iar manea si tot asa. Asta e structura din fiecare seara a emisiunii. Taraf TV 2 MANCATI-AS!!
 • Miroase de la o posta COMANDA! In alta ordine de idei, de ce nu prezinti audientele emisiunilor de divertisment pe luna iunie? E prima oara cand asistam (noi, fidelii acestui site) la o asa intarziere! Tz, tz, tz!

Trimite un comentariu