Skip to main content

Directorul de vânzări al Kanal D pleacă de la postul turcesc la Antena 3

 
Directorul de vânzări al Kanal D pleacă de la postul turcesc la Antena 3
Claudia Ion Kanal D

Claudia Ion, directorul departamentului comercial al postului Kanal D pleacă de la televiziunea turcilor de la Dogan după aproape nouă ani.

Publicitate

Ea va fi, din 1 septembrie director de vânzări Antena 3, un departament nou înființat al postului de știri din grupul Intact.

"Decizia înființării unui departament care să se ocupe în mod special de proiectele liderului televiziunilor de știri vine odată cu dezvoltarea conținutului Antena 3", justifică oficialii Intact. "Postul de știri derulează deja numeroase proiecte speciale, pe zone diverse, de la economic, social sau diferite alte nișe, iar un profesionist cu experiența Claudiei poate duce la următorul nivel aceste strategii", continuă un document al Intact.

Claudia Ion a lucrat la Kanal D din octombrie 2006, cu câteva luni înainte ca postul să fie lansat pe piața din România.

Claudia Ion este și membru în consiliul de administratie al EGTA - Association of Television and Radio Sales Houses. A fost aleasă pentru a treia oară consecutiv, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

„Sunt onorata sa fac parte din acest organism a carui misiune este pastrarea unei colaborari corecte intre agentii de media, advertiseri si departamentele de vanzari din posturile tv si radio" spunea Claudia Ion la vremea respectivă. Ea își va păstra poziția din forul internațional și după plecarea de la Kanal D.

Claudia Ion, Carte de vizită:

- a intrat în echipa postului înaintea lansării, în octombrie 2006 (postul Kanal D urma să fie lansat în februarie 2007). A avut nouă ani poziția de director de vânzări

- șapte ani la regia de publicitate ArboMedia (1999-2006), pe mai multe poziții, în ultimii ani ca director general adjunct, în compania condusă atunci de Șerban Ciușcă.

- Doi ani la TVR, ca director comercial al Televiziunii Publice.

Kanal D, despre plecarea Claudiei Ion:

"Dupa o perioada de 8 ani, Kanal D si Claudia Ion, Directorul de Vanzari al statiei, inceteaza colaborarea.
Echipa de vanzari Kanal D va continua sa deruleze operatiunile comerciale ale statiei cu maximum de profesionalism, raspunzand cerintelor clientilor si venind in intampinarea nevoilor de comunicare ale acestora. Kanal D ii multumeste Claudiei Ion pentru indelungata colaborare si ii ureaza succes in proiectele viitoare."

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu