Skip to main content

Directorul de vânzări al Kanal D pleacă de la postul turcesc la Antena 3

 
Claudia Ion Kanal D
Claudia Ion Kanal D

Claudia Ion, directorul departamentului comercial al postului Kanal D pleacă de la televiziunea turcilor de la Dogan după aproape nouă ani.

Publicitate

Ea va fi, din 1 septembrie director de vânzări Antena 3, un departament nou înfiinţat al postului de ştiri din grupul Intact.

"Decizia înfiinţării unui departament care să se ocupe în mod special de proiectele liderului televiziunilor de ştiri vine odată cu dezvoltarea conţinutului Antena 3", justifică oficialii Intact. "Postul de ştiri derulează deja numeroase proiecte speciale, pe zone diverse, de la economic, social sau diferite alte nişe, iar un profesionist cu experienţa Claudiei poate duce la următorul nivel aceste strategii", continuă un document al Intact.

Claudia Ion a lucrat la Kanal D din octombrie 2006, cu câteva luni înainte ca postul să fie lansat pe piaţa din România.

Claudia Ion este şi membru în consiliul de administratie al EGTA - Association of Television and Radio Sales Houses. A fost aleasă pentru a treia oară consecutiv, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

„Sunt onorata sa fac parte din acest organism a carui misiune este pastrarea unei colaborari corecte intre agentii de media, advertiseri si departamentele de vanzari din posturile tv si radio" spunea Claudia Ion la vremea respectivă. Ea îşi va păstra poziţia din forul internaţional şi după plecarea de la Kanal D.

Claudia Ion, Carte de vizită:

- a intrat în echipa postului înaintea lansării, în octombrie 2006 (postul Kanal D urma să fie lansat în februarie 2007). A avut nouă ani poziţia de director de vânzări

- şapte ani la regia de publicitate ArboMedia (1999-2006), pe mai multe poziţii, în ultimii ani ca director general adjunct, în compania condusă atunci de Şerban Ciuşcă.

- Doi ani la TVR, ca director comercial al Televiziunii Publice.

Kanal D, despre plecarea Claudiei Ion:

"Dupa o perioada de 8 ani, Kanal D si Claudia Ion, Directorul de Vanzari al statiei, inceteaza colaborarea.
Echipa de vanzari Kanal D va continua sa deruleze operatiunile comerciale ale statiei cu maximum de profesionalism, raspunzand cerintelor clientilor si venind in intampinarea nevoilor de comunicare ale acestora. Kanal D ii multumeste Claudiei Ion pentru indelungata colaborare si ii ureaza succes in proiectele viitoare."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus