Skip to main content

După ce a fost scos din grilă, Vine Cheful, din nou la Pro TV, de săptămâna viitoare

 
După ce a fost scos din grilă, Vine Cheful, din nou la Pro TV, de săptămâna viitoare
Vine CHEFul! (2)

Pro TV mai dă o șansă emisiunii Vine Cheful. Producția prezentată de Victor Melian, oprită de la difuzare după numai două ediții în luna martie, va  continua cu primul sezon de săptămâna viitoare. Emisiunea a fost programată joia de la 21.30, după serialul Las Fierbinți.

Reamintim că cooking-show-ul, care își propune să salveze afaceri cu restaurante aflate în prag de faliment, a avut rezultate slabe încă de la prima ediție, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Emisiunea a fost a doua, după Kanal D, la nivel național și urban și prima pe publicul comercial.

După a doua ediție, Pro TV a decis să scoată emisiunea din grilă, lăsând în locul ei reality-show-ul Ferma (Detalii, AICI). Șeful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, a recunoscu într-o întâlnire cu presa că au existat producții care nu s-au ridicat la așteptările reprezentanților postului fără a da însă nume. „Anul acesta am avut câteva proiecte care nu s-au ridicat la așteptările noastre și care au fost mutate din program, pentru moment. Apoi le-am trimis din nou la editare pentru a vedea cum pot fi acestea transformate în mai bine. Le readucem apoi în low season ca să vedem cum reacționeză publicul la ele”, a spus șeful Pro TV, într-o întâlnire cu presa de pe 7 iulie (pe larg, AICI).

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • cred ca povestea dintre peretii restaurantelor e cea care place romanilor lucrrul ce le aduce curiozitatea la maxim si binenteles CHEFUL=SCHIMBAREA.
  • Saptamina viitoare va da piept cu Show-ul Splash, de la Antena 1...
    Nici-o sansa...nici de data asta.

Trimite un comentariu