Skip to main content

Felix și «The Old Lady». Răspunsul Mihaelei Rădulescu, după o glumă a ziariștilor austrieci: „Trebuie să existe un motiv pentru a insulta o femeie care nu ți-a făcut absolut nimic rău”

 
Felix și «The Old Lady». Răspunsul Mihaelei Rădulescu, după o glumă a ziariștilor austrieci: „Trebuie să existe un motiv pentru a insulta o femeie care nu ți-a făcut absolut nimic rău”
Mihaela si Felix

Mihaela Rădulescu a fost nemulțumită de o glumă făcută de ziariștii austrieci. „Felix și «Bătrâna Doamna»” – este titlul unui articol în care apar Mihaela Rădulescu și iubitul ei, parașutistul Felix Baumgartner. De ce Felix and The Old Lady? Fotografia era sursa glumei: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner erau surprinși în fața unui avion care poartă numele „Old Lady”.

Vedeta, deranjată de ironie, a postat pe blogul personal un text în limba engleză în care spune că formularea este „o glumă proastă a unui așa-zis jurnalist”.

Publicitate

Textul Mihaelei Rădulescu:

„Dacă îți place să-l insulți pe el sau pe femeia de lângă el ori familia lui în propria țară, poate că următorul pas logic ar fi ca Felix să nu mai participe la niciun eveniment în Austria. Și atunci va trebui din nou să vă limitați doar la femeia cu barbă (n.r. - Conchita Wurst, câștigătoare la Eurovision 2014), care este un super erou austriac, și nu la bărbați adevărați care își riscă viața pentru a stabili recorduri mondiale pentru a pune Austria pe harta bărbaților adevărați, puternici, arătoși”, a scris vedeta TV în textul critic la adresa jurnaliștilor austrieci.

„Trebuie să existe un motiv pentru a insulta o femeie care nu ți-a făcut absolut nimic rău, așa că pot doar să ghicesc – un jurnalist gelos, o femeie sau un gay? O persoană stăpânită de mânie căreia nu-i plac românii sau... evreii? O persoană nefericită, complet deranjată de doi oameni de succes și arătoși, atât de îndrăgostiți încât nu le pasă de ceea ce cred unele persoane ca aceasta?...”, a mai adăugat aceasta.

Felix Baumgartner este parașutist și a devenit renumit ca primul om care a traversat Canalul Mânecii în cădere liberă, record stabilit în 2003. Tot el a făcut, în 2012, un salt cu parașuta de la cea mai mare înălțime, din stratosferă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu