Skip to main content

Foștii Top Gear trec pe online. Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May au bătut palma cu Amazon pentru o emisiune despre automobile

 
Foștii Top Gear trec pe online. Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May au bătut palma cu Amazon pentru o emisiune despre automobile
Top Gear

Cei trei foști Top Gear au trecut pe Amazon. După multe speculații și discuții pe tema viitorului celor trei realizatori Top Gear, Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May au bătut palma cu gigantul Amazon pentru care vor realiza o emisiune online tot cu mașini, anunță presa din Regat.

Potrivit sursei citate, Jeremy Clarkson nu a rezistat să nu trimită înțepături fostului angajator, BBC. „Simt că am coborât dintr-un avion și am urcat într-o navă spațială”, a spus Clarkson despre trecerea la Amazon.

Publicitate

Reamintim că BBC a refuzat să-i mai prelungească contractul lui Clarkson după ce acesta a lovit un membru din echipa de producție a emisiunii Top Gear. După decizia BBC, James May și Richard Hammond au refuzat să mai lucreze la format.

Contractul cu Amazon a fost negociat de către Andy Wilman, cel care a fost ani buni producătorul show-ului Top Gear și care a decis să se alăture trio-ului de prezentatori.

Emisiunea Top Gear, una dintre cele mai urmărite producții dedicate iubitorilor de automobile, va continua cu un nou sezon și o nouă gazdă. Noul prezentator va fi Chris Evans, gazda emisiunii matinale de la BBC Radio 2.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu