Skip to main content

GRILĂ. E! Entertainment, serie nouă Keeping Up with The Kardashians și emisiune despre noua viață a lui Caitlyn Jenner

 
GRILĂ. E! Entertainment, serie nouă Keeping Up with The Kardashians și emisiune despre noua viață a lui Caitlyn Jenner
I Am Cait

Noul reality al canalul E! Entertainment despre viața și transformarea lui Caitlyn Jenner (fost Bruce Jenner) va ajunge și în România în această vară. Producția este una dintre noutățile grilei de vară-toamnă ale canalului american de divertisment. La acesta se adaugă și programe precum Keeping Up with The Kardashians sau House of DVF.

Reamintim că fostul sportiv Bruce Jenner, care a apărut și în reality-ul Keeping Up with The Kardashians, a trecut în această vară printr-o schimbare de sex, acesta devenind Caitlyn Jenner,

Publicitate

Ce emisiuni va avea E! Entertainment în grila de vară-toamnă, în continuare: 

  • Seria premierelor din vara aceasta la E! a început cu al treilea sezon al seriei #RichKids of Beverly Hills, care continuă la E! în fiecare duminică, de la ora 21:00.
  • Noua serie Hollywood Cycle urmărește vieţile instructorilor de spinning de la Cycle House, destinaţia de top din L.A. pentru pasionaţii de acest sport. Seria săptămânală are premiera la E! vineri, 17 iulie, la ora 21:00.
  • De sâmbătă, 25 iulie, de la ora 23:30, pregătește patru episoade ale seriei Sex with Brody, un talk-show inspirat de seria podcast a lui Brody Jenner. 
  • Seria Stewarts & Hamiltons urmăreşte familiile amestecate ale Alanei Stewart (plus copiii ei, Kimberly Stewart, Ashley Hamilton şi Sean Stewart) şi a fostului ei soţ, George Hamilton, care acum îi este cel mai bun prieten. Emisiunea este programată să începă din 9 august.
  • WAGS, noua serie de opt episoade a câte o oră care debutează la E! pe 4 septembrie la ora 22:00, prezintă vieţile iubitelor sportivilor profesionişti.
  • Sezonul 2 al seriei de succes House of DVF, care are premiera la E! pe 11 septembrie, la ora 21:00, urmărește evoluția profesională a câștigătoarei primului sezon, Brittany Hampton, care este acum ambasador global al brandului Diane von Furstenberg.
  • Keeping Up with The Kardashians revine cu un nou sezon începând de duminică, 27 septembrie, ora 21:00.
  • Seria Botched revine din 18 octombrie 2015, la ora 22:00, cu episoade în premieră din sezonul 2, în care Dr. Paul Nassif şi Dr. Terry Dubrow încearcă să repare şi să corecteze operaţiile estetice cu rezultat dezastruos.
  • Cel de al doilea sezon al seriei Christina Milian Turned Up , care are premiera la E! toamna aceasta, urmăreşte vieţile membrilor acestei familii americano-cubaneze din care fac parte actriţa şi cântăreaţa Christina Milian, mama ei (Carmen) şi surorile ei (Danielle şi Lizzy).
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu