Skip to main content

Licența Antena Internațional, prelungită de CNA cu încă nouă ani. Postul condus de Radu Tudor are preluări de la Antena 1, Antena 3 și Antena Stars

 
Licența Antena Internațional, prelungită de CNA cu încă nouă ani. Postul condus de Radu Tudor are preluări de la Antena 1, Antena 3 și Antena Stars
Radu Tudor

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat prelungirea licenței postului Antena Internațional pe o perioadă de încă nouă ani. Totodată, Consiliul a aprobat și modificarea grilei de programe, urmând să introducă, pentru prima dată și publicitate.

Publicitate

 

Antena Internațional, televiziune operată de Antena Group, are zonă de difuzare Statele Unite, Canada și țările din Europa. Postul redifuzează sau preia programe ale posturilor Antena 1, Antena 3 și Antena Stars.

Radu Tudor, director general al postului – „Antena Internațional este destinat și se adresează în primul rând românilor din diaspora, celor care vor să combine într-un post TV emisiuni informative și de divertisment. Cu mențiunea că Antena Internațional nu preia acele emisiuni de divertisment care au un conținut mai dur, mai hard, cum sunt cele care intră de obicei în dezbaterile CNA și mă refer aici la Acces Direct sau la altele”.

„Proporția cea mai mare este a postului Antena Stars care are abordări mai soft. Solicităm pentru prima dată de la existența acestui post și un foarte bun procent de publicitate.”, a mai spus Radu Tudor.

Întrebat cine este concurența Antenei Internațional, Radu Tudor a spus că în principal este Pro TV Internațional și apoi TVR Internațional. „Pro TV e cu accent mai mare pe zona de fun, ei au și o zonă de dedicații. Ei favorizează mai mult comercialul. TVR international este și nu este un concurent pentru că acolo sunt multe critici în legătură cu conținutul”, a explicat Radu Tudor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu