Skip to main content

Lucian Mândruţă se va auzi la Digi FM

 
Lucian Mandruta
Lucian Mandruta

Jurnalistul Lucian Mândruţă va fi în echipa viitorului post de radio Digi FM, care urmează să fie lansat în această toamnă de către RCS.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Lucian Mândruţă a ajuns la un acord cu coordonatorii proiectului de radio Digi FM.

Contactat de Paginademedia.ro, Lucian Mândruţă nu a comentat informaţia.

Săptămâna trecută, Cosmin Prelipceanu, manager de proiect Digi FM şi Adina Goriţă, directorul staţiei, au declarat că viitorul post de radio va fi lansat în această toamnă, pe frecvenţele Info Pro şi că va avea conţinut propriu.

Pro FM şi Digi FM vor avea conţinut total diferit după lansarea radioului de ştiri, a precizat în faţa CNA şi Marius Dobre, responsabil editorial al Pro FM.

Lansarea proiectului Digi FM a fost anunţată la începutul acestui an, când CNA a aprobat preluarea de căre RCS a postului de radio Pro FM.

Planurile anunţate la începutul anului:

- Licenţa naţională InfoPro va deveni Digi FM, un post de radio informativ, cu redacţie proprie.

- Posturile Pro FM, Pro Clasic şi Music FM şi Dance FM vor rămâne neschimbate.

Cosmin Prelipceanu:

"Noi am înţeles din licenţa InfoPro că este un radio de informaţii. Ne dorim să facem un radio de informaţii. Licenţa InfoPro pentru noi este nevoia de a avea un radio naţional de informare. Vă propunem să preluăm această licenţă şi să o transformăm în Digi FM. Credem că există această nevoie. Vom avea o redacţie proprie care va produce conţinut de radio şi pentru radio.

Ne propunem ca seara să-l preluăm pe Emil Hurezeanu (de la Digi24 - n.r.). Niciun alt program al Digi24 nu se pretează radioului. Vrem să facem radio pe Digi FM. Vom avea jurnalişti de radio care să producă conţinut pentru radio."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Bebeto Bebeto
  EL E UN ORATOR. SI UN REALIST DAR SI UN OPTIMIST CORIGENT.RESPECT CA E UN OM SINCER.ARE O EMISIUNE LA DIGI FM DE NOTA 10
 • ștefan ștefan
  Credeți că o să reziste mult pela DIGI?
 • Daniel Daniel
  O sa faca o emisiune cu religia. Mandruta atata stie, e ca Remus Cernea, stie una si buna, se tine de idee ca orbul de bata. N-are imaginatie deloc baiatul asta. Nu pot sa cred cum de s-a gandit Vladimir Prelipceanu la el.
 • ștefan ștefan
  Osă fie cum e LBC în Anglia și Talk sport.
 • radu radu
  Va face emisiunea cu numarul 1, apoi va fi dat afara. el e prea bun pentru radio, tv. el e prea bun pentru mileniul asta, ca sa fim sinceri... Imi pare rau ca sunt contemporan cu un astfel de personaj, non talent, non nimic. doar oportunist . Parca avea emisiune la tv pe nu stiu ce canal nasu sau ceva
 • Adi Adi
  Sa vezi acuma balbe! La TV mai erai atent la imagine, la radio , Balbuta va face spectacol!
 • Cristian Cristian
  Toate radiourile transmit și muzică.
 • razvan razvan
  mandruta e balbait si vorbeste mult si prost :(
 • aurel stefan aurel stefan
  Moise este la Europa FM putin probabil sa apara la Digi FM. Nu cred ca sunt prea agreati oamenii care sunt atotstiutori prin statiile Digi TV sau FM
 • Thor Thor
  Această știre este fuckin' tristă!
 • ștefan ștefan
  Iulia numele radioului spune totul adică șanse să asculți muzică la DIGI FM 1 %
 • iulia1 iulia1
  Dar parca Mandruta e cam balbait.
  Dar sper ca nu vor face un radio de talk showuri. Trebuie si ceva muzica.
 • ștefan ștefan
  Tot ce e posibil ca Moise să intre în echipă
 • nume nume
  Nu sunt fan Mandruta, dar il astept pe Moise Guran in echipa DIGI FM

Trimite un comentariu

sus