Skip to main content

Mihai Tatulici a taxat în direct burtierele bombastice puse în emisiunea în care era invitat: "sunteţi în siajul ăsta fabulos al lucrurilor incredibile"

 
Mihai tatulici
Mihai tatulici

Mihai Tatulici „revine în televiziune”? Face "dezvăluiri senzaţionale"? Doar pe burtiera postului B1 TV şi în promo-ul pentru emisiunea în care era invitat. Tatulici i-a "tras de mânecă" pe jurnaliştii care au pus burtierele şi au făcut promo-ul emisiunii chiar în programul în care ziaristul era invitat.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Mihai Tatulici a fost invitat, duminică, la B1 TV, la emisiunea Ultimul cuvânt şi anunţat publicului cu un text pompos: „Tatulici se reîntoarce în televiziune” şi urmează să facă „dezvăluiri senzaţionale”.

Fostul realizator, prezent în emisiune pentru a-şi prezenta cartea „Singur între două veacuri”, a ţinut să lămurească încă de la început că nu are niciun gând de revenire în televiziune şi nici să facă „dezvăluiri senzaţionale”. Va face cel mult „nişte dezvăluiri inedite”. „ Putem să facem o mică corecţie pentru telespectatori? Şi dumneavoastră şi producătoarea dumneavoastră sunteţi în siajul ăsta fabulos al lucrurilor incredibile. Deci Mihai Tatulici nu se întoarce în televiziune, cum aţi zis dumneavoastră în promo, şi nici nu face dezvăluiri senzaţionale. O să fac nişte dezvăluiri inedite, nişte punctări inedite, dar dezvăluiri senzaţionale... nu vreau să vă dezamăgesc”, a ţinut să precizeze Mihai Tatulici încă de la începutul discuţiei.

Tatulici a povestit în emisiune şi despre modul în care a fost descoperit Victor Ponta, în 1996 (pe atunci era un tânăr procuror) în campania Operaţiunea Pro NATO a postului Pro TV.

Din schimbul de replici al celor doi jurnalişti:

Mihai Tatulici: Putem să facem o mică corecţie pentru telespectatori? Şi dumneavoastră şi producătoarea dumneavoastră sunteţi în siajul ăsta fabulos al lucrurilor incredibile. Deci Mihai Tatulici nu se întoarce în televiziune, cum aţi zis dumneavoastră în promo, şi nici nu face dezvăluiri senzaţionale. O să fac nişte dezvăluiri inedite, nişte punctări inedite, dar dezvăluiri senzaţionale... nu vreau să vă dezamăgesc.

Cătălin Striblea: Aici o să vă contrazic. De când nu aţi mai fost la televizor? N-aţi mai fost demult.

Mihai Tatulici: De vreo doi ani.

Cătălin Striblea: E prima apariţie în doi ani...

Mihai Tatulici: Dar nici nu mai vreau să revin. Deci nu „se întoarce”.

Cătălin Striblea: Şi mi-aţi spus că veniţi special pentru această carte.

Mihai Tatulici: Şi pentru asta m-aţi invitat şi mi-a făcut foarte mare plăcere, că restul lucrurilor despre televiziune şi din televiziune nu-mi fac plăcere.

(...)

Cătălin Striblea: În seara asta o să vorbim şi despre Victor Ponta, pe care l-aţi adus în spaţiul public, şi despre Traian Băsescu, şi despre Sorin Ovidiu Vîntu şi despre Adrian Sârbu şi despre Adrian Păunescu.

Mihai Tatulici: Nu vreţi să vorbim şi despre dumneavoastră?

Cătălin Striblea: Despre mine?! Nu de la început. Mai amânaţi-mă un pic.

Mihai Tatulici: Ok. Să ne aducem aminte de nişte întâlniri la mine în birou (râde).

Cătălin Striblea: Primul meu talk-show în televiziune l-am făcut sub mâna lui Mihai Tatulici. Şi pentru asta vă rămân mereu recunoscător.

Mihai Tatulici:  Nu e nevoie. V-aţi făcut treaba, eu mi-am făcut treaba.

Despre descoperirea lui Victor Ponta la „Operaţiuna Pro NATO”: Ponta a fost selectat de şefa CNA

„Pe domnul Ponta l-a selectat Laura Georgescu, fostă Vasilescu, producătoarea mea de-atunci de la Pro TV. Şefa CNA. De altfel, şi traseul Laurei Vasilescu Georgescu s-a intersectat după aceea cu traseul domnului Ponta într-un mod care m-a făcut să cred la un moment dat, după mulţi ani, că nu era chiar o descoperire. Era mai mult o confirmare.

Nu sunt foarte sigur, dar ceva a fost ciudat pentru că Laura Georgescu a ajuns să lucreze cu domnul Ponta la corpul de control al primului ministru. Şi după aia tot domnul Ponta a pus-o la CNA. Eu bănuiesc că nu pentru selectarea în grupul de tineri ambasadori ai României. Cred că raporturile dintre ei fie sunt mai strânse, fie se cunosc sau ceva de genul ăsta. A apărut în prima selecţie domul Ponta. Sau printre primele. Şi oricum nu avea nimeni de ce să-l conteste pentru că avea imaginea pe care aţi văzut-o. Era foarte bun. ”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Picatcubacu Picatcubacu
    Corectie
    http://m.dexonline.ro/definitie/corec%C8%9Bie

    Corectura
    http://m.dexonline.ro/definitie/corectur%C4%83

    Ptr ca scriem carti si ptr ca impostori
    http://m.dexonline.ro/definitie/impostor
  • kkozoo kkozoo
    Postati va rog audienta antena 1 Panduri vs steaua.

Trimite un comentariu

sus