Skip to main content

Mihai Tatulici a taxat în direct burtierele bombastice puse în emisiunea în care era invitat: "sunteți în siajul ăsta fabulos al lucrurilor incredibile"

 
Mihai Tatulici a taxat în direct burtierele bombastice puse în emisiunea în care era invitat: "sunteți în siajul ăsta fabulos al lucrurilor incredibile"
Mihai tatulici

Mihai Tatulici „revine în televiziune”? Face "dezvăluiri senzaționale"? Doar pe burtiera postului B1 TV și în promo-ul pentru emisiunea în care era invitat. Tatulici i-a "tras de mânecă" pe jurnaliștii care au pus burtierele și au făcut promo-ul emisiunii chiar în programul în care ziaristul era invitat.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Mihai Tatulici a fost invitat, duminică, la B1 TV, la emisiunea Ultimul cuvânt și anunțat publicului cu un text pompos: „Tatulici se reîntoarce în televiziune” și urmează să facă „dezvăluiri senzaționale”.

Fostul realizator, prezent în emisiune pentru a-și prezenta cartea „Singur între două veacuri”, a ținut să lămurească încă de la început că nu are niciun gând de revenire în televiziune și nici să facă „dezvăluiri senzaționale”. Va face cel mult „niște dezvăluiri inedite”. „ Putem să facem o mică corecție pentru telespectatori? Și dumneavoastră și producătoarea dumneavoastră sunteți în siajul ăsta fabulos al lucrurilor incredibile. Deci Mihai Tatulici nu se întoarce în televiziune, cum ați zis dumneavoastră în promo, și nici nu face dezvăluiri senzaționale. O să fac niște dezvăluiri inedite, niște punctări inedite, dar dezvăluiri senzaționale... nu vreau să vă dezamăgesc”, a ținut să precizeze Mihai Tatulici încă de la începutul discuției.

Tatulici a povestit în emisiune și despre modul în care a fost descoperit Victor Ponta, în 1996 (pe atunci era un tânăr procuror) în campania Operațiunea Pro NATO a postului Pro TV.

Din schimbul de replici al celor doi jurnaliști:

Mihai Tatulici: Putem să facem o mică corecție pentru telespectatori? Și dumneavoastră și producătoarea dumneavoastră sunteți în siajul ăsta fabulos al lucrurilor incredibile. Deci Mihai Tatulici nu se întoarce în televiziune, cum ați zis dumneavoastră în promo, și nici nu face dezvăluiri senzaționale. O să fac niște dezvăluiri inedite, niște punctări inedite, dar dezvăluiri senzaționale... nu vreau să vă dezamăgesc.

Cătălin Striblea: Aici o să vă contrazic. De când nu ați mai fost la televizor? N-ați mai fost demult.

Mihai Tatulici: De vreo doi ani.

Cătălin Striblea: E prima apariție în doi ani...

Mihai Tatulici: Dar nici nu mai vreau să revin. Deci nu „se întoarce”.

Cătălin Striblea: Și mi-ați spus că veniți special pentru această carte.

Mihai Tatulici: Și pentru asta m-ați invitat și mi-a făcut foarte mare plăcere, că restul lucrurilor despre televiziune și din televiziune nu-mi fac plăcere.

(...)

Cătălin Striblea: În seara asta o să vorbim și despre Victor Ponta, pe care l-ați adus în spațiul public, și despre Traian Băsescu, și despre Sorin Ovidiu Vîntu și despre Adrian Sârbu și despre Adrian Păunescu.

Mihai Tatulici: Nu vreți să vorbim și despre dumneavoastră?

Cătălin Striblea: Despre mine?! Nu de la început. Mai amânați-mă un pic.

Mihai Tatulici: Ok. Să ne aducem aminte de niște întâlniri la mine în birou (râde).

Cătălin Striblea: Primul meu talk-show în televiziune l-am făcut sub mâna lui Mihai Tatulici. Și pentru asta vă rămân mereu recunoscător.

Mihai Tatulici:  Nu e nevoie. V-ați făcut treaba, eu mi-am făcut treaba.

Despre descoperirea lui Victor Ponta la „Operațiuna Pro NATO”: Ponta a fost selectat de șefa CNA

„Pe domnul Ponta l-a selectat Laura Georgescu, fostă Vasilescu, producătoarea mea de-atunci de la Pro TV. Șefa CNA. De altfel, și traseul Laurei Vasilescu Georgescu s-a intersectat după aceea cu traseul domnului Ponta într-un mod care m-a făcut să cred la un moment dat, după mulți ani, că nu era chiar o descoperire. Era mai mult o confirmare.

Nu sunt foarte sigur, dar ceva a fost ciudat pentru că Laura Georgescu a ajuns să lucreze cu domnul Ponta la corpul de control al primului ministru. Și după aia tot domnul Ponta a pus-o la CNA. Eu bănuiesc că nu pentru selectarea în grupul de tineri ambasadori ai României. Cred că raporturile dintre ei fie sunt mai strânse, fie se cunosc sau ceva de genul ăsta. A apărut în prima selecție domul Ponta. Sau printre primele. Și oricum nu avea nimeni de ce să-l conteste pentru că avea imaginea pe care ați văzut-o. Era foarte bun. ”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu