Skip to main content

Narcisa Iorga, fost membru CNA, trimisă în judecată în dosarul Giga TV: „Nicio clipă nu am avut intenţia să instig la schimbarea unei decizii legale într-una ilegală”

 
Narcisa Iorga
Narcisa Iorga

Narcisa Iorga, fost membru CNA, a reacţionat astăzi pe pagina sa de Facebook, după ce DNA a decis să-i trimită în judecată pe inculpaţii din dosarul Giga TV - sesizări false. „Nicio clipă nu am avut intenţia să instig la schimbarea unei decizii legale într-una ilegală. Am convingerea şi astăzi că ridicarea licenţei postului Giga TV s-a făcut forţând prevederile legii audiovizualului, invocându-se că postul şi-a întrerupt emisia timp de 96 de ore”, a scris Iorga pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

„Or, postul a emis continuu, dar fără să respecte grila de programe, ceea ce nu putea duce la retragerea licenţei, ci la aplicarea altor sancţiuni prevăzute de lege. Am spus de atâtea ori în mod public că CNA ia decizii motivate pe alte considerente decât cele ale aplicării legii în mod nediscriminatoriu. Aşa cred că s-a întâmplat şi în acest caz. Revenirea asupra respectării legii a fost intenţia mea permanentă, dar, evident, judecătorii vor stabili cine a avut dreptate.”, a mai adăugat aceasta.

Potrivit DNA, Iorga a fost trimisă în judecată pentru "instigare la infracţiunea de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere într-un partid".

Laura Georgescu, preşedintele CNA, a fost trimisă în judecată pentru abuz în serviciu şi instigarea la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată. Alături de cele două, au mai fost trimişi în judecată şi Viorel Hrebenciuc şi Gheorghe Ştefan, fostul primar din Piatra Neamţ, şi proprietar al

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus