Skip to main content

Narcisa Iorga, fost membru CNA, trimisă în judecată în dosarul Giga TV: „Nicio clipă nu am avut intenția să instig la schimbarea unei decizii legale într-una ilegală”

 
Narcisa Iorga, fost membru CNA, trimisă în judecată în dosarul Giga TV: „Nicio clipă nu am avut intenția să instig la schimbarea unei decizii legale într-una ilegală”
Narcisa Iorga

Narcisa Iorga, fost membru CNA, a reacționat astăzi pe pagina sa de Facebook, după ce DNA a decis să-i trimită în judecată pe inculpații din dosarul Giga TV - sesizări false. „Nicio clipă nu am avut intenția să instig la schimbarea unei decizii legale într-una ilegală. Am convingerea și astăzi că ridicarea licenței postului Giga TV s-a făcut forțând prevederile legii audiovizualului, invocându-se că postul și-a întrerupt emisia timp de 96 de ore”, a scris Iorga pe pagina sa de Facebook.

„Or, postul a emis continuu, dar fără să respecte grila de programe, ceea ce nu putea duce la retragerea licenței, ci la aplicarea altor sancțiuni prevăzute de lege. Am spus de atâtea ori în mod public că CNA ia decizii motivate pe alte considerente decât cele ale aplicării legii în mod nediscriminatoriu. Așa cred că s-a întâmplat și în acest caz. Revenirea asupra respectării legii a fost intenția mea permanentă, dar, evident, judecătorii vor stabili cine a avut dreptate.”, a mai adăugat aceasta.

Publicitate

Potrivit DNA, Iorga a fost trimisă în judecată pentru "instigare la infracţiunea de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere într-un partid".

Laura Georgescu, preşedintele CNA, a fost trimisă în judecată pentru abuz în serviciu şi instigarea la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată. Alături de cele două, au mai fost trimiși în judecată și Viorel Hrebenciuc și Gheorghe Ștefan, fostul primar din Piatra Neamț, și proprietar al

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu