Skip to main content

O româncă în fruntea creației unei agenții londoneze. Gabriela Lungu, director de creație la TBWA în Londra

 
O româncă în fruntea creației unei agenții londoneze. Gabriela Lungu, director de creație la TBWA în Londra
Gabriela-Lungu-

De la PR, la publicitate. TBWA\Londra a numit-o în funcția de director de creație pe Gabriela Lungu, cea care a fost șef și acționar al agenției de PR The Practice, parte a Publicis, anunță Brandrepublic. Astfel, după mai bine de 15 ani de PR, Gabriela Lungu a trecut de partea creației publicitare.

Publicitate

Lungu s-a mutat la Londra în ianuarie 2013, când a devenit Executive Vice President și Consumer Practice Leader pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu, în cadrul Weber Shandwick. Șase luni mai târziu ea a fost numită Cheif Creative Officer în cadrul aceleiași agenții. Ea a părăsit Weber Shandwick în noiembrie anul trecut și a activat ca freelancer de atunci până în prezent, potrivit Brandrepublic

Gabriela Lungu va lucra cu clienți ai TBWA\London precum Airbnb, Lidl and Adidas. Ea va fi subordonată lui Peter Souter, președinte și creative officer al agenției, și lui Jeremy Carr, executive creative director.

Ea va lucra alături de ceilalți directori de creație ai agenției, Walter Campbell, Sean Doyle, Marcus Iles și Jason Fletcher.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu