Skip to main content

Ploaie de sesizări la CNA legate de WowBiz. 150 de reclamații pentru promovarea triunghiului amoros mamă - fiică - Leo de la Strehaia

 
Ploaie de sesizări la CNA legate de WowBiz. 150 de reclamații pentru promovarea triunghiului amoros  mamă - fiică - Leo de la Strehaia
Kanal 8

Emisiunea WowBiz, în vizorul CNA. Forul audiovizual are mâine pe ordinea de zi mai multe ediții ale emisiunii WowBiz, care au atras un total de 150 de reclamații. Cele mai multe sesizări au fost legate de telenovela vieții lui Leo, prezentată episod cu episod la emisiunea lui Mădălin Ionescu.

 WowBiz a prezentat în serial un triunghi amoros mamă-fiică-Leo din Strehaia. Derapajul a fost semnalat de paginademedia.ro, AICI. Din „serial” nu lipsesc imagini cu tinerele îmbrăcate sumar, ambele în brațele “indecisului”, un vocabular pe măsură, dansuri pe ritmuri de manele, bipurile de rigoare și personaje foarte “combative” verbal. Bălăcăreală.

Publicitate

Paginademedia.ro a scris detaliat despre ce s-a întâmplat în ediția din 15 iunie, aici. Până atunci, "serialul" atrăsese 20 de reclamații.Din informațiile paginademedia.ro, cele mai multe sesizări au fost pentru emisiunile din 15 și 16 iunie, când au fost făcute 30, respectiv, 73 de reclamații.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Și unde e ploaia? 150 de reclamații dintr-un număr de 1.000.000 de telespectatori mi se pare mai degrabă că e o stropitoare, nici măcar o ploaie de vară. 0,01% doar s-au oripilat, restul deci "s-au veselit".
    Sincer, dacă nu vedeam articolul la voi, habar nu aveam de acest scandal, pentru simplul motiv că NU MĂ UIT LA WOW BIZ!!!

Trimite un comentariu