Skip to main content

SERIAL. Viață nedreaptă, la Acasă TV din 29 iulie

 
SERIAL. Viață nedreaptă, la Acasă TV din 29 iulie
Viata nedreapta

Acasă continuă din 29 iulie seria filmelor turcești cu Viaţă nedreaptă. Serialul va intra pe tronsonul acoperit până acum de Trandafirul negru, de luni până vineri, de la ora 18:00.

Publicitate

SCENARIU. Protagoniștii serialului sunt Mehmet și Nermin, care sunt profund îndrăgostiți unul de celălalt. Amândoi trăiesc într-o suburbie a Istanbulului și încearcă din răsputeri să scape de sărăcie, muncind din greu. Singura lor dorință este să se căsătorească și să aibă o locuință frumoasă. Mehmet este sondor pe un șantier naval, iar Nermin lucrează ca manichiuristă într-unul dintre cele mai cunoscute saloane din oraș. Cu toate că încearcă foarte mult, niciodată nu reușesc să strângă suficienți bani pentru a-și îndeplini visul.

Nermin începe să-și piardă speranța în ceea ce privește căsătoria, iar unul dintre tinerii înstăriți din Istanbul, Ender, se îndrăgostește de ea la prima vedere. Din acel moment, soarta lui Nermin ia o altă turnură. Începe să se apropie din ce în ce mai mult de viața luxoasă a lui Ender și se îndepărtează de iubirea vieții ei, Mehmet. După ce aceasta petrece o noapte împreună cu Ender, nu mai are o altă opțiune decât să se căsătorească cu el. Părăsește pentru totdeauna viața săracă pe care o avea, dar și pe singurul bărbat pe care-l iubea cu adevărat, și începe o nouă viață alături de tânărul bogat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Imi place ,se pune accent pe realitate si pe unele principii care cumva le-am pierdut pe drumul progresului in regres,a timpului....capitivant si la suflet
  • grozav, asta mai trebuia, Acasa sa fie plina de turcisme. incetul cu incetul toate Posturile se vor imbolnavi de Gripa otomana. mai rau de atat chiar ca nu se poate.
  • praf .... iar serialul difuzat de la 19 deja a esuat, mai mult de 2,0% rtg nu sare iar pe comercial e si mai rau nu atinge 1,0% rtg,turcismele trebuiau sa se dea numai la kanal d si lumea a cam inceput sa se sature de ele ,euforia tv nici nu sa regasit in top seriale cu serialul turcesc care l-au dat difuzat dar acuma urmeaza si antena 1 ....nu tot ce zboara se mananca si daca unii fac succes cu acest tip de seriale nu toti vor avea parte de asta ....

Trimite un comentariu