Skip to main content

Tăieri de salarii la Mediafax

 
Tăieri de salarii la Mediafax
mediafax

Angajatii Mediafax grup vor avea salariile scăzute în următoarea perioadă. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, în aceste zile ziariștii sunt chemați la departamentul de resurse umane pentru a li se comunica situația. În cazul salariilor de peste 2.500 de lei, scăderea este de 10%. De menționat că tăierile se aplică începând de la 1 august.

Măsurile vin în contextul în care Mediafax Group, compania care deține agenția de presă, este în insolvență. În plus, la începutul acestei săptămâni, Florin Negruțiu, redactor-șef, și Cristian Tudor Popescu, senior editor și editorialist, au demisionat din fruntea Gandul.info.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni Adrian Sârbu, patroul Mediafax, a revenit la birou, după ce instanța a decis renunțarea la arestul la domiciliu și cercetarea sub control judiciar.

Publicitate

Mediafax nu este singura companie de presa care a recurs la scăderea salariilor. În urmă cu câteva săptămâni, Editura Evenimentul și Capital a adoptat o măsură de taiere a salariilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "Modestul" ctp, cu un salariu de ordinul miilor de eur, cand a auzit de taieri de salarii s-a carat.
    Spun "modestul" cu ghilimele pt ca-mi aduc aminte ce fariseu este cu jecutza lui rapciugoasa (cu care venea doar la tv), cu dacia lui veche(de care face atata parada), cu casuta de chirpici de la breaza, cu WC-ul in curte (pt cine mai tine minte minciuna asta uriasa din urma cu 10 ani!)
    Si nu mai venea nici plicul de 6 luni...
  • Vizionarul Sarbu si echipa lui de profesionisti care au plecat din Pro nu reusesc sa faca management profitabil pe banii lor decat cu taieri de salarii ? Sa vina americanii! De unde se vede faptul ca nu viziunea ci conjunctura conteaza

Trimite un comentariu