Skip to main content

TVR a platit datoria pentru care Fiscul ii pusese poprire pe conturi

 
tvr
tvr

TVR a platit catre Fisc datoria de 10 milioane de lei (care se apropia de termenul de prescriere), pentru care Fiscul pusese poprire pe conturile ale Televiziunii Romane, anunta HotNews.ro. Astfel, ANAF ar fi dispus ridicarea popririi pe conturile postului public de televiziune.

Publicitate

In ultima saptamana, Consiliul de Administratie al postului a luat o serie de masuri pentru redresarea televiziunii publice, printre care reduerea de la cinci la patru a zilelor de lucru, închiderera TVR News de la 1 august şi    reducerea cu 20% în medie lunară a drepturilor de autor şi a drepturilor conexe (detalii, AICI).

Reamintim ca TVR a incheiat anul 2014 cu o pierdere de 81,5 milioane de lei, in conditiile in care Televiziunea Romana a avut, anul trecut, venituri totale de 544,2 milioane de lei si cheltuieli totale de 625,8 milioane de lei, potrivit cifrelor furnizate de reprezentantii institutiei pe 6 aprilie, intr-o conferinta de presa la care a participat si Stelian Tanase. In conferinta de presa au fost prezentate cifrele din raportul SRTv pe anul trecut.

Tot atunci, reprezentanti ai TVR au anuntat ca datoriile totale ale Televiziunii Romane erau, la sfarsitul anului 2014, de 700 de milioane de lei, dintre care 440 de milioane de lei la bugetul de stat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus