Skip to main content

Ultimul episod Top Gear cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May a avut peste cinci milioane de telespectatori

 
Ultimul episod Top Gear cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May a avut peste cinci milioane de telespectatori
Top Gear

BBC a difuzat zilele trecute ultimul episod al emisiunii Top Gear prezentată de Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May. Producția a fost urmărită de 5.3 milioane de telespectatori, anunță The Guardian.

Show-ul a avut un vârf de audiență de 5,8 milioane de telespectatori. Ultimul episod din acest sezon al Top Gear a unit cele două părți ale seriei curente care nu au fost duse la bun sfârșit în urma incidentului pe care Clarkson l-a avut cu un producător.

Publicitate

Cifrele episodului final au fost departe de cea mai urmărită ediție a emisiunii. În fruntea clasamentului audiențelor rămâne ediția în care pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, a condus „mașina cu preț rezonabil”.

Cele 5.3 milioane de oameni care au fost în fața televizoarelor reprezintă numărul mediu al audienței de-a lungul ultimilor episoade ale sezonului 22.

Jeremy Clarkson, care este așteptat să își lanseze un nou show auto pe un alt post de televiziune, a afirmat pe contul său de Twitter că este trist și îi pare rău că s-a terminat așa. De asemenea, el a mulțumit pentru suportul și încurajările primite de-a lungul anilor.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu