Skip to main content

Ultimul episod Top Gear cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May a avut peste cinci milioane de telespectatori

 
Top Gear
Top Gear

BBC a difuzat zilele trecute ultimul episod al emisiunii Top Gear prezentată de Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May. Producţia a fost urmărită de 5.3 milioane de telespectatori, anunţă The Guardian.

Publicitate

Show-ul a avut un vârf de audienţă de 5,8 milioane de telespectatori. Ultimul episod din acest sezon al Top Gear a unit cele două părţi ale seriei curente care nu au fost duse la bun sfârşit în urma incidentului pe care Clarkson l-a avut cu un producător.

Cifrele episodului final au fost departe de cea mai urmărită ediţie a emisiunii. În fruntea clasamentului audienţelor rămâne ediţia în care pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, a condus „maşina cu preţ rezonabil”.

Cele 5.3 milioane de oameni care au fost în faţa televizoarelor reprezintă numărul mediu al audienţei de-a lungul ultimilor episoade ale sezonului 22.

Jeremy Clarkson, care este aşteptat să îşi lanseze un nou show auto pe un alt post de televiziune, a afirmat pe contul său de Twitter că este trist şi îi pare rău că s-a terminat aşa. De asemenea, el a mulţumit pentru suportul şi încurajările primite de-a lungul anilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus