Skip to main content

VIDEO. Băsescu și Ponta, Nervoși pe presă, cu aceeași replică. Ponta către o jurnalistă TVR "așa ați primit ordin". Traian Băsescu, deranjat de un reporter Antena 3: "așa ți-a spus turnătorul să întrebi?"

 
VIDEO. Băsescu și Ponta, Nervoși pe presă, cu aceeași replică. Ponta către o jurnalistă TVR "așa ați primit ordin". Traian Băsescu, deranjat de un reporter Antena 3: "așa ți-a spus turnătorul să întrebi?"
Victor Ponta_TVR

Ziariștii au fost astăzi ținta „înțepăturilor” lui Victor Ponta și ale lui Traian Băsescu. Atât premierul, cât și fostul președinte, au avut acceași replică, atunci când au fost abordați de reporteri: "așa ți s-a spus să întrebi?"

PONTA - TVR. Primul a fost premierul Victor Ponta, vizibil deranjat de un reporter TVR, la intrarea în sediul PSD din Kiseleff. Întrebat de jurnalista TVR dacă ştie despre existenţa unei rezoluţii PSD care priveşte pierderea funcţiei de membru a guvernului pentru cei care sunt inculpaţi pentru fapte de corupţie. Victor Ponta i-a replicat: „Dumneavoastră sunteţi de la TVR? Şi ştiţi pentru ce fapte de corupţie sunt eu sau aşa aţi primit ordin?" Acesta i-a întors apoi spatele jurnalistei înainte ca aceasta să-i dea un răspuns.

BĂSESCU - ANTENA 3. De cealaltă parte, Traian Băsescu a avut o discuție aprinsă cu o jurnalistă de la Antena 3. Subiectul disputei a fost posibila construcţie la Bucureşti a celei mai mari moschei din Europa. „Au apărut filmulețele cum că dumneavoastră ați fost cel care ați decis ca acel teren să meargă către Turcia”.

Nemulțumit de întrebarea jurnalistei, Traian Băsescu s-a întors chiar înainte să urce în mașina sa replicându-i: „Dragule, așa ți-a spus turnătorul să întrebi? Uite, îți spun eu pentru turnător (...) Domnișoară dragă, agresivitatea dumneavoastră arată că sunteți de la școala turnătorului Felix, dar vă explic. Ce,vă jignește că vă spun că sunteți de la școala turnătorului Felix?!”, i-a spus Traian Băsescu jurnalistei.

Publicitate

Victor Ponta - reacţie nervoasăReacţia premierului #Ponta, la întrebarea colegei noastre...http://goo.gl/e6Y4d1

Posted by TVR1 on Monday, July 13, 2015

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu