Skip to main content

VIDEO. Pavel Bartoș vrea să-și lanseze casă de producție. Primul pas: un canal pe YouTube. "Smiley m-a împins de la spate"

 
VIDEO. Pavel Bartoș vrea să-și lanseze casă de producție. Primul pas: un canal pe YouTube. "Smiley m-a împins de la spate"
pavel bartos

INTERVIU. Actorul Pavel Bartoș ajunge și în online. Acesta și-a lansat un canal de YouTube pe care are conținut special creat și este primul pas spre lansarea unei case de producție care se va numi Comic Entertainment. Are și două filmulețe, o parodie pentru Eurovision, și prima parte dintr-un clip mai amplu, Cină romantică.

Ce este noul proiect? „E un proiect pe care mi-l doresc să fie de viitor și să " lansez" astfel pe "orbită" casa mea de producție, care chiar așa se va numi: Comic Entertainment”, a explicat Pavel Bartoș într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro. Începutul va fi cu filmulețe scurte, amuzante, lansate pe canalul de YouTube (Pavel Bartoș), iar pe viitor plănuiește și un film de lung metraj, piese de teatru și producție TV. Cine l-a îndrumat sper acest proiect? Colegul Smiley.

„În ceea ce priveşte demersul meu online, trebuie să-i mulțumesc lui Smiley. El m-a împins de la spate să fac acest canal de YouTube şi nu numai, fiind un tip ceva mai vizionar în astfel de domenii”, a explicat Bartoș pentru Paginademedia.ro.

Paginademedia.ro: Ce este Comic Entertainment?

Pavel Bartoș: E un proiect pe care mi-l doresc să fie de viitor și să " lansez" astfel pe "orbită" casa mea de producție, care chiar asa se va numi: Comic Entertainment.

Mă voi axa în primul pe productia de filme, fie ca vor fi de scurt metraj sau de lung metraj, vom vedea, dar sper să avem și producții de televiziune. Bineînțeles că nu vor lipsi și producțiile din sfera teatrală.

Deocamdată sunt axat pe producția online și încerc să dezvolt canalul personal de YouTube: Pavel Bartoș. Am ales să îl lansez în nota cu care i-am obișnuit pe spectatori. Adică să creez, pentru început, un personaj mai haios și să văd în ce măsură personajul respectiv este plăcut sau dorit de către public, astfel încât să-l dezvolt într-un proiect de cinema. Mai precis, un film de lung metraj. Mi se pare o oportunitate acest canal de YouTube și într-un fel vreau să fiu pregătit pentru ce se va intampla, incotro va merge si, mai ales, ce forma va lua divertismentul (mai ales cel de televiziune) in urmatorii ani!

Vor fi mai multe episoade?

Pavel Bartoș: Deocamdată am creat personajul și l-am pus în niște situații. Am făcut și un mic "film" în două părți, numit "Cina romantică", a cărei primă parte a fost lansată vineri, 3 iulie, urmând ca partea a doua a să fie online vineri, 17 iulie, la ora 19.00.

Mă bucur din suflet ca totul a avut un asemenea feedback neașteptat de bun, pe care undeva în "străfundul" sufletului meu mi-l doream.

M-am axat şi pe ziua de vineri pentru că este o zi propice consumului de divertisment.

Deocamdată totul este la un nivel de căutare, de glumă, de aşa-zisă "distracţie", dar totul îl facem cu maximă seriozitate şi sper că în timp totul să capete amploarea dorită. Aşa că din toamnă, cum ar veni, va începe o mică "stagiune", adică pe undeva în septembrie sau octombrie să începem un alt șir de producții de genul acesta, de filmulețe mai scurte.

Sper că în toamnă să ajung la performanța ca o dată pe săptămână să ofer un produs celor care mă urmează pe acest tip de canal, deşi este foarte greu.

Lucrezi mult pentru aceste filmulețe?

Pavel Bartoș: O, da. Pentru că de la regie, la concept, scenariu, totul, eu mă ocup. Stau chiar și la montaj. Dar asta până se vor obișnui cu stilul meu. Dar e foarte greu să fii și scenarist și regizor, mie îmi place mult să fiu actor. Sper că în viitor, pe măsură ce proiectul va crește şi aşa se pare că se va întâmpla, să pot să deleg, să mă asociez cu regizori și scenariști.

Bineînțeles că mi-aș dori ca proiectul Comic Entertainment să acopere și partea de teatru, dar toate la timpul lor, deocamdată online-ul are prioritate. Îmi doresc ca marca Comic Entertainment să mă reprezinte, aşa cum marca Ha Ha Ha Production îl reprezintă în totalitate pe Smiley, dar în acelaşi timp este şi un garant de calitate în tot ce este implicată aceasta marcă.

Acum pornim încet, ca să nu bruscăm lucrurile. Totul trebuie făcut pas cu pas ca să-ți atingi scopul.

"Cină romantică "a fost un proiect mai ambițios în care am vrut să dau dimensiunea personajului pentru ca cei cu care mă voi asocia să vadă unde poată să ducă şi ce se poate întâmpla! Mă bucur că multă lume aşteaptă continuarea, mai precis partea a 2-a.

Cu cine te vei asocia, ai discutat cu investitori?

Pavel Bartoș: Deocamdată totul este producţie proprie, iar "bugetul" mă chinuie pe mine. Un mare ajutor îl primesc şi din partea Ha Ha Ha Production. Semnalele din "piață" spun că e de bine şi cu atât mai mult cred că se poate realiza ceea ce îmi doresc, un film de comedie pentru cinema, pentru publicul românesc.

Cred că este loc destul pe piață pentru un astfel de proiect. Dar bineînțeles că trebuie să ai și bugetul necesar și să ai şi "echipa ideală" pentru un asemenea proiect. Mă bucur că am întâlnit deja nişte oameni care " coincid" cu felul meu de a lucra, pentru că până nu voi avea echipa și bugetul necesar nu am să pornesc "marele proiect". Ori o fac ca să-mi iasă ceva extraordinar și sper asta din tot sufletul, ori nu.

Cine este personajul pe care-l joci?

Pavel Bartoș: E un personaj pe care eu l-am inventat. Nu are încă un nume. Mă feresc să-i dau un nume. E un personaj care-și dorește foarte multe, dar realizează foarte puține. L-am inventat în timpul emisiunii Dansez pentru tine, în care am concurat. A apărut chiar în finala show-ului. Și mi-am dorit mult să dezvolt acel personaj și acum am avut posibilitatea.

În ceea ce priveşte demersul meu online, trebuie să-i mulțumesc lui Smiley, pentru că el m-a împins de la spate să fac acest canal de YouTube şi nu numai. El e un tip ceva mai vizionar în astfel de domenii.

Publicitate

VIDEO. Cină romantică

VIDEO. Numărul lui Pavel Bartoș la Dansez pentru tine, în finala din 2008:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu