Skip to main content

Vine Cheful, dar mai devreme. Pro TV a schimbat ziua de difuzare a emisiunii

 
Vine Cheful, dar mai devreme. Pro TV a schimbat ziua de difuzare a emisiunii
Vine CHEFul! (2)

UPDATE. Emisiunea nu va mai fi difuzată nicia stăzi, fiind înlocuită de un film artistic (detalii, AICI).

Publicitate

S-au răzgândit. Emisiunea Vine Cheful va reveni pe sticlă de astăzi, de la ora 22.30. În ciuda faptului că producția prezentată de Victor Melian fusese inițial programată pentru joi, 23 iulie, de la 21.30.

Emisiunea ce își propune să salveze de la faliment restaurante aflate în impas, a fost difuzată la începutul acestui an, dar oprită de la difuzare după numai două ediții, din cauza rezultatelor slabe din audiențe, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Vine Cheful a fost a doua, după Kanal D, la nivel național și urban și prima pe publicul comercial. După a doua ediție, Pro TV a decis să scoată emisiunea din grilă, lăsând în locul ei reality-show-ul Ferma.

Șeful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, a declarat într-o întâlnire cu presa că au existat producții care nu s-au ridicat la așteptările reprezentanților postului fără a da însă nume. „Anul acesta am avut câteva proiecte care nu s-au ridicat la așteptările noastre și care au fost mutate din program, pentru moment. Apoi le-am trimis din nou la editare pentru a vedea cum pot fi acestea transformate în mai bine. Le readucem apoi în low season ca să vedem cum reacționeză publicul la ele”, a spus șeful Pro TV, într-o întâlnire cu presa de pe 7 iulie (pe larg, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu