Skip to main content

Comitetul Director al TVR a decis grila de toamnă. Starea Nației intră în locul lui Moise Guran

 
Comitetul Director al TVR a decis grila de toamnă. Starea Nației intră în locul lui Moise Guran
Dragos Patraru

Comitetul Director a votat grila de programe care va intra la începutul lui septembrie. În acesta, apar emisiunea Vorbește liber a lui Sorin Avram, Starea Nației a lui Dragoș Pătraru, dar și emisiunea Foc încrucișat.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, în prezent se caută soluții pentru finanțarea emisiunilor din grila de toamnă. În varianta de grilă aprobată, emisiunea lui Dragoș Păraru este mutată mai devreme, de la ora 22.oo, pe tronsonul lui Moise Guran.

Publicitate

Emisiunea lui Mircea Dinescu și programul de folclor al Iulianei Tudor nu se regăsesc în grila care intră de la 1 septembrie. Cel mai probabil acestea fi incluse în grilă începând din luna octombrie. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, și pentru aceste emisiuni se caută soluții de finanțare.

În plus, în grila de toamnă, tronsonul dinaintea orei 19.00 va fi ocupat cu emisiuni talk-show ce vor fi moderate de realizatori din TVR.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Comitetul director e o adunatura de c****e numite politic fara legatura cu meseria asta, la fel si PDG . o gramada de putori specializate in nimic dar care emit pareri si gaz metan despre niste lucruri de care nu au habar...nu e unul acolo care sa fi fost in viata lui macar reporter...de acolo vine falimentul TVR-ului...ma mir angajatii nu ii lapideaza cand ies de la sedintele alea inutile...
  • Starea natiei e o emisiune simptomatica pentru gustul de om al mahalalei asa cum e Stelian Tanase. Comitetul director ar fi trebuit sa caute solutii pentru indepartarea numitului Tanase din TVR. Sper ca in toamna doamnele Gorghiu si Paul sa isi revina, dl. Blaga sa se comporte ca un om normal, dl. Kelemen Hunor sa isi aminteasca ca a fost cindva ministru al Culturii si sa il indeparteze pe Tanase Stelian dintr-o functie pe care nu a meritat-o niciodata!
  • Pe tronsonul dinaintea orei 19.00, TVRul cred ca nu va intra nici macar in primii 10, din toamna...nu că acum ar intra...dar lui Stelică nu îi pasă...

Trimite un comentariu