Skip to main content

De la Sport.ro, la Pro TV. Ramona Păun este noua prezentatoare a știrilor din sport la Pro

 
De la Sport.ro, la Pro TV. Ramona Păun este noua prezentatoare a știrilor din sport la Pro
Ramona Paun

Ramona Păun s-a alăturat echipei de prezentatori a Știrilor PRO TV din sport. După o lungă perioadă petrecută la stația PRO TV din Sibiu, în calitate de reporter și corespondent, Ramona a venit la București, unde a ocupat timp de șase ani pupitrul știrilor Sport.ro.

Ramona Păun: „E o realizare uriașă pentru mine și mă bucur pe deplin de ea. Sunt fericită că mi s-a dat șansa să prezint cel mai important jurnal sportiv din România. M-am obișnuit repede cu noua postură, asta pentru că sunt înconjurată de aceiași oameni cu care am lucrat în ultimii șapte ani în PRO TV. Fac ceea ce îmi place cu adevărat, într-o televiziune care te obligă să fii mai bun de la o zi la alta. Sper ca și telespectatorii să mă primească la fel de bine cum am primit eu vestea!”

Publicitate

Ramona a început să prezinte știrile sportive la matinalul Știrilor PRO TV, iar începând din acest weekend, aceasta trece și la jurnalul de seară.

UPDATE. Ramona Păun vine în locul Alexandrei Stoian, fostă știristă a postului, care o înlocuise pe Raluca Arvat, plecată în concediu de maternitate. Din informațiile paginademedia.roAlexandra Stoian a părăsit televiziunea din Pache Protopopescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu