Skip to main content

De la Sport.ro, la Pro TV. Ramona Păun este noua prezentatoare a ştirilor din sport la Pro

 
Ramona Paun
Ramona Paun

Ramona Păun s-a alăturat echipei de prezentatori a Ştirilor PRO TV din sport. După o lungă perioadă petrecută la staţia PRO TV din Sibiu, în calitate de reporter şi corespondent, Ramona a venit la Bucureşti, unde a ocupat timp de şase ani pupitrul ştirilor Sport.ro.

Publicitate

Ramona Păun: „E o realizare uriaşă pentru mine şi mă bucur pe deplin de ea. Sunt fericită că mi s-a dat şansa să prezint cel mai important jurnal sportiv din România. M-am obişnuit repede cu noua postură, asta pentru că sunt înconjurată de aceiaşi oameni cu care am lucrat în ultimii şapte ani în PRO TV. Fac ceea ce îmi place cu adevărat, într-o televiziune care te obligă să fii mai bun de la o zi la alta. Sper ca şi telespectatorii să mă primească la fel de bine cum am primit eu vestea!”

Ramona a început să prezinte ştirile sportive la matinalul Ştirilor PRO TV, iar începând din acest weekend, aceasta trece şi la jurnalul de seară.

UPDATE. Ramona Păun vine în locul Alexandrei Stoian, fostă ştiristă a postului, care o înlocuise pe Raluca Arvat, plecată în concediu de maternitate. Din informaţiile paginademedia.roAlexandra Stoian a părăsit televiziunea din Pache Protopopescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • david david
    Erata: Prezinta stirile la cel mai tare jurnal de sport fara sport din Romania.
  • Pif Pif
    O frumoasa si o draguta! Bravo, la mai mare!
  • ștefan ștefan
    Există telecomanda nu văcomvine nu urmăriți
  • Florin Florin
    Are deja vreo luna de cand prezinta in fiecare dimineata. Numai ca in mare parte buletinul asta sportiv consta in materiale de cateva secunde, precedate de o prezentare intr-o fraza, hai doua. Un fel de stiri pe scurt care la fel de bine ar putea fi adunate intr-un singur grupaj, fara prezentator.
  • Nicu Ilie Nicu Ilie
    De acum o sa urmaresc cu mai mult drag stirile sportive.
  • geo geo
    Cititoare profesionista de prompter. Si arata si bine....
  • cristi cristi
    Adrian, foate bine faci. Treci pe minele tv sau vatafu tv, posturi de cultura generala :)
  • Sorin Sorin
    O adevarata profesionista. Nu e de mirare ca a primit aceasta oferta.
  • Adrian Adrian
    Cu ocazia asta realizez cat de mult am fugit de Sport.ro. Habar nu aveam ca aceasta fata prezinta ceva acolo! Si o face de 6 ani! Si ce bine ma simt! Mai am putin si ma curat de Protv si Antena. E o dezintoxicare pe cinste!

Trimite un comentariu

sus