Skip to main content

GÂLCEAVA TABLOIDELOR. Kanal D și Mădălin Ionescu dau în judecată Antena 1 și pe Dan Capatos, acuzând o campanie de denigrare

 
GÂLCEAVA TABLOIDELOR. Kanal D și Mădălin Ionescu dau în judecată Antena 1 și pe Dan Capatos, acuzând o campanie de denigrare
Capatos_Madalin Ionescu

Cearta dintre Dan Capatos (Un show păcătos) și Mădălin Ionescu (Wow Biz) ajunge de pe post, în instanță. Dogan Media (compania care operează Kanal D) și Mădălin Ionescu au acționat în judecată atât Antena Group (compania care operează Antena 1), cât și pe prezentatorul Dan Capatos.

În acest sens, a fost depus la Tribunalul București un dosar înregistrat la data de 5 august, având drept obiect „acțiune în răspundere delictuală”.

Publicitate

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Capatos și Antena 1 sunt chemați în judecată pentru denigrare, pentru că, în mai multe ediții, Capatos a făcut o serie de afirmații legate de concurentul de pe Kanal D, Mădălin Ionescu, căruia i-ar fi afectat imaginea. Kanal D acuză o campanie de denigrare a emisiunii WowBiz și a prezentatorului Mădălin Ionescu.

Dan Capatos a făcut mai multe refereri la adresa lui Mădălin Ionescu, în timpul emisiunii sale, Un show păcătos. Principalul motiv fiind audiențele obținute de cele două emisiuni-tabloid, care concurează seară de seară. „Scandalul” dintre cei doi a culminat după moartea mamei Oanei Zăvoranu, Mărioara Zăvoranu.

„Dacă un prezentator deghizat în infirmier o obligă (pe Mărioara Zăvoranu) să spună cu ultimele puteri dacă îi dă banii (n.r Oanei Zăvoranu), cât îi dă, asta cum se numeşte? Acea filmare s-a făcut cu acordul conducerii, care ştia în ce stare este Marioara Zăvoranu”, a spus Capatos, în luna aprilie, despre modul în care a făcut Mădălin Ionescu ultimul interviu cu Mărioara Zăvoranu pe patul de spital. Încă de atunci, Mădălin Ionescu a amenințat că-l va da pe Capatos în judecată.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Asa ceva...:)))) Sa vezi ce misto vor face "pacatosii" de madalina si adelina...:)))) Saraca madalina ionescu!!! Ce i-or fi auzit ei urechile acasa, cum o fi fost ea nevoita sa arate ca e "barbata" si nu se lasa mistocarita de gasca vesela si pacatoasa. Cred ca bataia pe care si-a luat-o de la interlopi era de fapt un altoi, cu facaletzu', de la siscanu!!!
  • Ce mai poti denigra la Madalin Ionescu, frate? Ma intreb ce ai mai putea spune de rau, si de unul si de celalalt, incat sa se afunde si mai tare intr-o mocirla in care amandoi sund deja de ani de zile. Adica, sa fim seriosi... nu e ca si cum ai arunca brusc cu rahar intr-un om nepatat, cu coloana vertebrala, care face o munca demna de respectul nostru.

Trimite un comentariu