Skip to main content

GRILA Antenei 1. Ce pregătește postul pentru această toamnă: sezon nou X Factor și Te cunosc de undeva, dar și emisiuni noi. Unde vor intra foștii Masterchefi

 
GRILA Antenei 1. Ce pregătește postul pentru această toamnă: sezon nou X Factor și Te cunosc de undeva, dar și emisiuni noi. Unde vor intra foștii Masterchefi
X factor

„Spectacolul mereu aproape” este sloganul Antenei 1 pentru grila din această toamnă. Postul de televiziune anunță marile producții pe care le pregătește pentru noul sezon.

Una dintre emisiunile de forță al Antenei, Te cunosc de undeva, va reveni cu cel de-al optulea sezon. La fel, și X Factor va avea al cincilea sezon. La masa juriului vor fi aceiași ca și anul trecut Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu. Noutatea acestui sezon este „al patrulea jurat”, publicul, care poate vota prin SMS concurenții favoriți.

Publicitate

Care este mecanismul: în faza audiţiilor, cei care se prezintă în faţa celor trei membri ai juriului trebuie să primească trei de „Da“ pentru a putea trece în etapa următoare a show-ului. În fiecare săptămână, publicul îşi poate vota favoriţii dintre concurenţii care au primit trei „Da“, astfel încât la finalul etapei de audiţii cel mai votat de către telespectatori scapă de Bootcamp şi ajunge direct în prima gală live. În votul lor stă decizia de a trimite un singur concurent direct în etapa galelor live.

Tot în această toamnă, emisiunea lui Nea Marin vine cu un nou sezon al formatului Poftiți pe la noi, dar în varianta cu nunți. Emisiunea va fi produsă de echipa Monei Segall și se va numi “Poftiti pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”. Cei trei foști Masterchefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, vor fi integrați și ei în această emisiune.

Echipa Monei Segall va produce tot în această toamnă o emisiune cu animale, Ham Talent. gazda show-ului va fi Liviu Varciu.

Postul din Băneasa va relu în toamna aceasta emisiunea “Burlacita”, filmat de aceasta data în Italia, în Toscana. În rolul Burlăciței va juca în acest sezon Daniela Crudu, iar gazda emisiunii va fi Radu Vâlcan.

Cea de-a cincea emisiune pregătită de Antena 1 în această toamnă este un nou format, asemănător cu Iartă-mă, care se va numi „Am ceva să-ți spun” și va fi produs de Dana Mladin. „Cei care doresc să-și reîntâlnească semenii cu care au pierdut legătura ori aceia care vor din tot sufletul să încheie un conflict din viața lor și au nevoie de sprijin în acest sens, oamenii plini de recunoștință față de cineva care le-a salvat ori schimbat viața, dar și cei care, forțați de împrejurări, au comis fapte pentru care vor să-și ceară iertare de la cei cărora le-au greșit o pot face în cadrul acestui show”, anunță postul de televiziune. De asemenea, emisiunea “Am ceva să-ți spun” va prezenta și poveștile copiilor ale căror părinți sunt plecați la muncă, în străinătate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Deci emisiunea cu si despre "mancare traditionala" despre care se vorbea ca va inlocui "Hell's Kitchen" a picat se pare ... cei 3 chefi retrogradati in emisiunea lui Nea Marin.
    Emisiunea cu nuntile 99% va fi Luni si Marti la bataie cu Master Chef ... probabil va fi macel in audiente , nu il vad pe Nea Marin sa faca audienta in fata Master Chef nici daca il cheama pe Gordon Ramsey sa ii gateasca la nunta :))) ... pe cei 3 chefi ii vad cat de curand OUT de la A1 dupa cum se prezinta treburile.
  • Ce masterchefi , revin mascarici in frunte cu Brenciu si HAM HAM Varciu si Cameluta , burlacita la nunta lui Marin si le canta Banica frustratul si NEGRU urlatoarea,
  • Doamne cat trebuie sa regrete masterchefii ca au plecat de la protv.acum Au ajuns sa faca doar figuratie la antena..
  • deci masterchefii si-au pierdut emisiunea si acum sunt guest star-uri la Nea Marin? e mai bine decat Mihai Petre, dar ramane groaznic.

Trimite un comentariu