Skip to main content

Las Fierbinți continuă în toamnă cu sezonul opt. Au început filmările

 
Las Fierbinți continuă în toamnă cu sezonul opt. Au început filmările
Las Fierbinti Primarul Vasile si Robi

VIDEO. Serialul Las Fierbinți continuă pe Pro TV cu un nou sezon, în această toamnă. Filmările au început deja săptămâna trecută, în Fierbinți. Sezonul din toamnă este al optulea difuzat de Pro TV.

„Ne-am întors la treabă cu forțe noi și hotărâți să rupem din nou audiențele în această toamnă! Toată echipa e motivată, scenariile sunt geniale, vremea ține cu noi, deci sunt toate condițiile să ne ținem de cuvânt și să aducem telespectatorilor un sezon spectaculos Las Fierbinți”, a declarat Dragoș Buliga, regizorul serialului.

Publicitate

Potrivit oficialilor Pro TV, pe targetul comercial, Las Fierbinți este singurul serial cu 100% leadership în cele 99 de episoade difuzate în cele șapte sezoane. Pe acest segment, sezonul 7, difuzat între 11 martie și 28 mai 2015, a fost cel mai bun sezon dintre toate cele difuzate, audiența medie înregistrată la nivelul publicului comercial fiind de 12.5 puncte de rating și 28.4% share.

Și reluarea serialului face audiențe bune. În lunile iunie și iulie, cu reluări, Las Fierbinți a fost cel mai urmărit serial de pe posturile TV.

Ca în toate seriile de până acum, scenariul este semnat de Mimi Brănescu. Într-un interviu acordat Paginademedia.ro anul trecut, Mimi Brănescu a povestit cum rolul Celentano trebuia să fie al lui Mărgineanu, nu al lui Adrian Văncică, dar și cum după sezonul șase a fost la un pas să nu mai scrie pentru serial.

VIDEO. Mimi Brănescu, la interviurile PaginademediaTV:

Transcrierea integrală a interviului, aici.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Opinia mea e ca serialul e un pic rasuflat ... l-am urmarit pana la sezonul 2 , iar apoi doar din cand in cand , a devenit mai slab odata cu timpul , nu prea mai reusesc sa ma faca sa rad episoadele din ultimele sezoane.

    Repet e "parerea MEA" deci nu imi sariti in cap , serialul oricum se vede ca prinde la romani , si faptul ca reluarile fac audiente la fel de mari ca episoadele din noile sezoane e doar un argument la ce am spus mai sus , primele sezoane au fost cele mai bune.

    P.S. : Cel mai bun serial de comedie facut in Romania , in opinia mea , a fost "La Bloc".
  • @Expertul, asa este! Las Fierbinti este cel mai bun serial din istoria televiziunii, un serial cu cele mai bune glume de autobaza. PRO TV e cel mai tare pentru ca nicio alta televiziune din Romania nu a reusit sa spele in asa hal creierele romanilor.
  • Las Fierbinti e cel mai bun serial din istoria televiziunii din Romania! Reluarea #lasfierbinti obtine in fiecare saptamana, aproape 30% market share pe targetul comercial.

Trimite un comentariu