Skip to main content

Moise Guran își consultă telespectatorii. La ce televiziune îl vor cei care îl urmăresc

 
Moise Guran își consultă telespectatorii. La ce televiziune îl vor cei care îl urmăresc
Moise Guran

„Unde v-ar plăcea să urmăriți Biziday”, i-a întrebat Moise Guran pe români într-o postare pe site-ul emisiunii. După ce realizatorul TV a  decis să nu mai prelungească contractul cu televiziunea publică, unde a realizat emisiunea Biziday timp de cinci ani,  Guran i-a consultat pe telespectatori la ce televiziune l-ar vedea.

„După cinci ani în serviciul public, echipa Biziday va realiza din septembrie atât emisiunea cu același nume cât și Clubul celor care muncesc în România la o stație privată, dar în același regim de parteneriat și coproducție pe care l-am avut la TVR”, a explicat realizatorul TV pe site-ul biziday.ro.

Publicitate

Cum arată chestionarul: 

1. Vârsta, localitatea unde vă desfășurați activitatea, ocupația.

2. Cât de des (în medie, zile din săptămână) ați urmărit până acum emisiunea Biziday?

3. Urmăreați mai frecvent emisiunea în direct la TV, sau preferați înregistrarea online, pe biziday.ro?

4. La ce post ați prefera să se difuzeze emisiunea Biziday și de ce? Are importanță postul?

Chestionarul lui Moise Guran a adunat în mai puțin de o zi peste 4.400 de comentarii, iar un procent covârșitor dintre cei care au răspuns chestionarului au ales Digi24.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Moise Guran a fost văzut în ultima săptămână patru redacții: Realitatea TV, Digi 24, B1 TV și Prima TV

CONTEXT. Jurnalistul Moise Guran a anunțat, luna trecută, că a decis să suspende unilateral negocierile cu TVR. Realizatorul Biziday a povestit atunci noile condiții pe care le-a cerut TVR pentru un nou sezon al emisiunii: o altă oră de difuzare, dar și ca Moise Guran “să se abțină pe viitor de la criticarea politicii manageriale sau editoriale a conducerii TVR”.

“Un astfel de punct de vedere nu poate fi acceptat și, cu atât mai puțin, nu poate fi negociat”, a fost răspunsul lui Moise Guran.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Guran, un nenorocit ca si ceilalti. Dezinformeaza publicul, minte poporul cu televizorul doarece e sponsorizat de banci si tine cu ele. Aici ma refer la comentariile despre imprumutatii in franci.
    Cred ca cel mai bine ari fi sa se duca la VATAFU TV, poate face casa buna cu Miron Cosma si poate va avea si el o audienta de 69 pers/luna :)
  • Un sondaj foarte bun, de ce s-ar duce la Antene sau la RTV, jeguri de programe la care se uita doar simpatizantii PyzSDei.
  • Cata ipocrizie poate incapea in Guran!

    Ce conteaza la ce televiziune se duce cata vreme emisiunea e aceeasi?

    Eu votez sa se duca la televiziunea lui Turcescu!

Trimite un comentariu