Skip to main content

Nat Geo People, un post adresat femeilor, va fi lansat în România la începutul lunii septembrie

 
Nat Geo People, un post adresat femeilor, va fi lansat în România la începutul lunii septembrie
Nat Geo People_Real life stories 1

Familia National Geographic Channel se extinde cu un nou canal de televiziune. National Geographic Channels International (NGCI) anunță lansarea canalului Nat Geo People în Romania, începând cu 1 septembrie 2015.

Nat Geo People se va axa pe producții în care vor fi prezentate povești adevărate și impresionante ale unor oameni reali din diverse colțuri ale lumii, explorând călătoriile și experiențele acestora.

Publicitate

După lansarea în Danemarca, Germania, Italia și Turcia, Nat Geo People se poziționează ca parte integrantă a familiei Nat Geo, adresându-se în principal unui segment de public feminin, ce completează profilul principal masculin al National Geographic Channel. 

Carlos Ortega, SVP FOX International Channels pentru Europa Centrală și de Est: „Suntem încântați să adăugăm în portofoliul nostru Nat Geo People din 1 septembrie 2015. După experiențele de succes avute în alte regiuni din Europa, Nat Geo People ajunge în România cu o abordare nouă a conținutului documentarelor, bazat pe experiențe emoționante ale unor oameni obișnuiți”

Nat Geo People va prezenta producții precum „50 Ways To Kill Your Mammy” (50 de feluri să-ți bagi mama în sperieți), “Ladyboys” și “Doctor Pol”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sunt abonat Telekom,si,vreau sa spun,ca,numai de programe dedicate femeilor,duceam lipsa in grila Telekom,cel putin 30% din programe cuprind canale pt.femei,pt preparatul mancaricii,cum sa-ti aranjezi,casa,aia pe care nu o ai;o gramada de canale de muzica si nu-i asa,ca respectam minoritatea secuiasca,o gramada de canale in limba neamului lui VIKTORAS;de-abia astept sa scap de aceasta firma;oricum,exista Netflix,si,am posibilitatea sa-l urmaresc;a,daca ma intrebati de internet,pot sa combin utilul si placutul cu o alta concurenta de-a nemtilor,dar,nu,nu mai vreau vreun contract cu ei!

Trimite un comentariu