Skip to main content

Răzvan Fodor lasă Vorbește lumea pentru MasterChef

 
Răzvan Fodor lasă Vorbește lumea pentru MasterChef
Razvan Fodor

Răzvan Fodor a anunțat că renunță la emisiunea Vorbește lumea pentru filmările la MasterChef. El a făcut anunțul chiar astăzi în prima parte a emisiunii în care este co-prezentator alături de Vica Blochina, Sore și Nadine.

„Am tot vorbit că începe sezonul nou MasterChef și că va trebui să plec acolo. Este un program intens, vom avea multe filmări în afara Bucureștiului. O să mă dedic în următoarea perioadă proiectului MasterChef, dar voi intra în direct cu voi de acolo și vă voi aduce informații la cald, din culise”, a declarat Răzvan Fodor, astăzi, la Vorbește lumea.

Publicitate

Fodor va reveni de mâine în platoul MasterChef, pentru filmările unui nou sezon, anunță postul de televiziune.

„Programul de filmare al celei mai urmărite competiții culinare din România va fi unul extrem de aglomerat, care prevede și probe în deplasare, lucru care nu-i va mai permite lui Răzvan să fie alături de colegele lui, Nadine, Sore și Vica, în fiecare zi, de luni până vineri.”, anunță reprezentanții postului.

Din această săptămână, odată cu lansarea grilei de toamnă, emisiunea Vorbește lumea este împărțit în două, de la ora 12.00 la 16.00, fiind întreruptă timp de o oră de știrile de la ora 13.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu