Skip to main content

Un fel de Iartă-mă în varianta 2015. Antena 1 lansează din toamnă o nouă emisiune „Am ceva să-ți spun”

 
Un fel de Iartă-mă în varianta 2015. Antena 1 lansează din toamnă o nouă emisiune „Am ceva să-ți spun”
sediul Intact

Antena 1 pregătește pentru această toamnă  o nouă emisiune după un format internațional. Am ceva să-ți spun, va fi o emisiune ce va aduce în prim plan oameni care își vor spune poveștile de viață.

Postul a și lansat un casting la care sunt invitați să participe „cei care doresc să-și ceară iertare de la oamenii cărora, cândva, le-au greșit, cei care vor să-și arate recunoștința și respectul pentru semenii care le-au salvat ori schimbat viața, cei care doresc să reîntâlnească oameni dragi cărora le-au pierdut urma”.

Publicitate

Emisiunea Am ceva să-ți spun va prezenta și povești ale copiilor care le duc dorul părinților plecați la muncă. Emisiunea se bazează pe un format internațional, “C’e posta per te”, care se difuzează, în Italia, de peste 15 ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dar de ce nu scrieți și faptul ca, pt prima oară în istoria războiului Antenă vs Pro, cei din urma au luat un format (al emisiunii lui Cabral), pe care Antena l-a "fumat" demult, dintr-o emisiune prezentată de Cosmin Selesi?! Nu-s io fan Antenă, dar voi parcă prea țineți cu și la Pro!!! Ar trebui să fiți imparțiali, sunteți jurnaliști, totuși.
  • Ce sa comenteze un rat...at. toate formatele de divertisment din romania sunt importate din afara cu exceptia unuia singur. Next star de la.... ghici rat...atule???. ANTENA 1.

Trimite un comentariu