Skip to main content

Un fel de Iartă-mă în varianta 2015. Antena 1 lansează din toamnă o nouă emisiune „Am ceva să-ţi spun”

 
sediul Intact
sediul Intact

Antena 1 pregăteşte pentru această toamnă  o nouă emisiune după un format internaţional. Am ceva să-ţi spun, va fi o emisiune ce va aduce în prim plan oameni care îşi vor spune poveştile de viaţă.

Publicitate

Postul a şi lansat un casting la care sunt invitaţi să participe „cei care doresc să-şi ceară iertare de la oamenii cărora, cândva, le-au greşit, cei care vor să-şi arate recunoştinţa şi respectul pentru semenii care le-au salvat ori schimbat viaţa, cei care doresc să reîntâlnească oameni dragi cărora le-au pierdut urma”.

Emisiunea Am ceva să-ţi spun va prezenta şi poveşti ale copiilor care le duc dorul părinţilor plecaţi la muncă. Emisiunea se bazează pe un format internaţional, “C’e posta per te”, care se difuzează, în Italia, de peste 15 ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jojo Jojo
    Dar de ce nu scrieți și faptul ca, pt prima oară în istoria războiului Antenă vs Pro, cei din urma au luat un format (al emisiunii lui Cabral), pe care Antena l-a "fumat" demult, dintr-o emisiune prezentată de Cosmin Selesi?! Nu-s io fan Antenă, dar voi parcă prea țineți cu și la Pro!!! Ar trebui să fiți imparțiali, sunteți jurnaliști, totuși.
  • florin florin
    Ce sa comenteze un rat...at. toate formatele de divertisment din romania sunt importate din afara cu exceptia unuia singur. Next star de la.... ghici rat...atule???. ANTENA 1.
  • abdu rehab abdu rehab
    antena 1 COPIAZA pe toata lumea.

Trimite un comentariu

sus