Skip to main content

VIDEO. Campanie pe terenul de fotbal, la meciul Steaua - Dinamo: Nu-ţi întoarce spatele

 
Captura campanie
Captura campanie

O campanie de informare a ajuns în teren, la derby-ul  Steaua - Dinamo, pentru a atrage atenţia asupra durerilor de spate de tip inflamator. „Nu-ţi întoarce spatele”, a fost mesajul campaniei semnate de Eye Connections, la cererea Ligii Române contra Reumatismului şi Societatea Română de Reumatologie, într-un parteneriat cu Liga Profesionistă de Fotbal.

Publicitate

Punctul central al campaniei este reprezentat de activarea în cadrul unor meciuri din turul Ligii 1 de fotbal.

Astfel, echipele FC Steaua Bucureşti şi FC Dinamo Bucureşti s-au alăturat iniţiativei şi s-au prezentat la salutul oficial din cadrul derby-ului din 9 august purtând tricourile campaniei „Nu-ţi întoarce spatele”. Prin această acţiune, jucătorii au vrut să arate că sunt alături de pacienţii cu boli inflamatorii de spate şi că încurajează suporterii şi iubitorii sportului să meargă la medic atunci când se confruntă cu dureri de spate care durează cel puţin 3 luni.

De asemenea, în cadrul meciului, suporterii prezenţi pe Arena Naţională au putut să verifice pe loc, prin intermediul unei aplicaţii dedicate, dacă prezintă simptome ale durerilor inflamatorii de spate şi au primit materiale informative.

Campania cuprinde acţiuni care se adresează publicului larg din întreaga ţară dar şi o campanie în Social Media – pagină web dedicată (pe site-ul www.reumatism.ro) şi  una de Facebookrealizate de agenţia The Public Advisors.

https://youtu.be/Wsl7iJlbqts

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus