Skip to main content

VIDEO. Genericul de început al Știrilor Pro TV înainte și după noua transformare

 
VIDEO. Genericul de început al Știrilor Pro TV înainte și după noua transformare
captura stiri Pro

Știrile Pro TV nu și-au schimbat doar grafica și studioul, ci și genericul de început, atât vizual, dar și linia melodică. Reamintim că Știrile Pro au de astăzi o nouă interfață, video wall-uri care permit afișarea fotografiilor, textelor și a transmisiunilor live, ecrane interactive și o grafică nouă, minimalistă.

Publicitate

Una dintre schimbările majore ale graficii este trecerea de la culoarea albastră care apărea pe burtierele programului, la roșu.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noul generic al știrilor Pro TV față în față cu cel vechi:

Vechiul Generic al Știrilor Pro TV:

Noul generic al Știrilor Pro TV:

Spectacolul Stirilor ProTV are o noua scena! Nu rata acum o editie speciala a stirilor prezentate de Andreea Esca ---> http://goo.gl/XJ2bWd

Posted by StirileProTV on Sunday, August 30, 2015

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Vai de el generic de stiri! Mi-a adus aminte de genericul jurnalelor de stiri de la PRO7 din anii '90. Iar grafica e de gradinita. Copy-paste grafica si studioul Nova TV Cehia. E tare lituanianul:da cu PRO TV -ul de gard si se felicita singur ce bun manager e: inca nu l-a falimentat si inchis. Noroc ca era foarte bine plasat PRO TV-ul cand l-a preluat nea Cesna, ca altfel avea mandat foarte scurt. Asa, din inertie, mai tine o vreme sandramaua.
  • Sarbu o sa ia fata Pro ului cu penitenciar Tv ;) grafica de exceptie direct tatuata pe piele . Nu neg contributia lui Sarbu la schimbarea la fata a tv ului din Ro,ania ,dar sa te lase si fara salariu si fara CAS uri /pensie si sa il lauzi in continuare ..asta inseamna ..sa fii mafiot :)))
  • decorul este un copy/paste ordinar de la statia cme din cehia ( www.tn.cz ) , si reflecta viziunea unui neamt de mana a doua ( austriac pentru cine cunoaste parerea nemtilor despre austrieci ) care lustruia tantos coridoarele antenei acum cativa ani cand se dadea voiculescu mare ca vinde la nemti , franz mar pe numele lui .
  • "Noul" studio este de un prost gust desavarsit! Grafica e execrabila! Sarbu dadea clasa daca putea sa schimbe ceve. Se cunoaste ca au ramas foarte putini oameni capabili sa faca un lucru bun. In ritmul asta, o sa spunem adio ProTV foarte curand! Noroc ca mai sunt cateva show-uri la care sa te uiti, dar cu "productiile" din ultima vreme mi-e teama ca se vor prabusi in curand. Lituanianul asta habar nu are ce vrea telespectatorul roman!
  • Antena nu investeste in asta,nu te oftica . Nuntile merg mai bine ;) probabil vor schimba studioul lui Capatos . Trec pe maro :)
  • Oare daca isi schimba Antena 1 grafica si studioul de stiri tot atatea postari faceati? Sau aia nu era stire pentru pagina de media?
  • Simplu si ieftin acest generic genial de prost. Cu siguranta a fost scump in buget ca doar trebuie sa se umple niste buzunare.
  • Fiecare mercenar cu contactele lui. Mulge vaca cat mai repede pana nu o seci de tot cu prostiile tale invatate pe piata nemteasca, Cesnavicius-ule :))

Trimite un comentariu