Skip to main content

Vorbește lumea se dezbracă pentru rating: striptease și dans lasciv pe Pro TV în miezul zilei

 
Vorbește lumea se dezbracă pentru rating: striptease și dans lasciv pe Pro TV în miezul zilei
Pro TV Streaptease 1

Ne dezbrăcăm, dar nu ne predăm! Pro TV a oferit telespectatorilor imagini de nerecomandat minorilor, chiar în miezul zilei. Secvențele au fost difuzate în emisiunea Vorbește lumea, un program care s-a remarcat prin rezultatele modeste de audiență.

Publicitate

Astăzi, aproape de ora 11.00, pe Pro TV rula reluarea emisiunii Vorbește lumea de ieri. Subiectul: povestea unei dansatoare care se dezbracă pentru a-și salva copilul.

Tânăra a oferit și în emisiune un moment în care și-a etalat aptitudinile: câteva minute de striptease, în ovațiile publicului. A dansat, și-a lepădat hainele rămânând într-o ținută sumară și a executat câteva mișcări obișnuite cluburilor de noapte.

Imediat după un șpagat, numărul s-a întrerupt brusc și Pro TV a băgat “cartonul” cu genericul emisiunii.

Secvențele difuzate astăzi de la ora 11.00 au fost pe post în direct cu o zi înainte, după amiaza.

Din subiectele aceleiași emisiuni:

 • Fiica Andei Călugăreanu, desființată de “socru ei”
 • Sorana de la Asia își reface viața, după ce a fost, “înșelată cu o presupusă damă de companie”
 • Roxana Nemeș a ieșit la agățat și “arată într-un fel”, totul ilustrat cu cadre apropiate pe corpul îmbrăcat în costum de baie.
 • Monica Gabor și fiica ei, despărțire în lacrimi

Pro TV streaptease 2

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Deontologul de la CNA a propus, la prima sedinta CNA la care a participat, acum 5 luni, amendarea PRO TV pentru emisiuni La Maruta, cu 200.000 de lei. Dupa care, in putinele luni care au trecut, a propus amendarea acces direct, un show pacatos, wow biz.
  Desigur, ”deontologia” de om care nu are decat un pseudonim si dreptul de a scrie orice oriunde nu implica si documentarea inainte de a face trimiteri la alte persoane!
 • In sfarsit! Producatorii au inteles ce vor romanii! Mai trebuie schimbati prezentatorii. Cele trei prezentatoare trebuie concediate, iar pentru Razvan trebuie gasita o noua Partenera de prezentare. Am urmarit doar cateva minute din prima editie Vorbeste Lumea, iar continutul a fost prea curat pentru preferintele romanilor. Cu decenta nu faci audienta!
 • subiectele Mireasa sau Acces direct sunt mai bune? eu inteleg ca poate sunteti pudici, dar fiti pana la capat, adica fiti moralisti cu toti. apoi schimbati pe pro7 sau rtl, care dezbat subiecte de acelasi tip in miezul zilei. iar americanii la au la 10 dimineata, aceeasi ora ca si reluare de la Vorbeste lumea.

  https://www.youtube.com/watch?v=k0ryOAEM2S4
  https://www.youtube.com/watch?v=zs7dWmqNx68

  ia uite. si Oprah a vorbit despre asta

  https://www.youtube.com/watch?v=JE1soxyXeyw

  dar asta e. paginademedia tine la morala mai ceva decat biserica mai ales cand vine vorba de Protv. :)) promovati vreo noua religie?
 • De Antena nu zici nimic, frica cu procesul te cred, nu sunt fan nici A1 nici ProTV, dar vad ca nu ratezi o ocazie sa arunci in ProTV :))

Trimite un comentariu