Skip to main content

Ziarul Bursa aniversează 25 de ani. Primul număr al publicaţiei a apărut ca tabloid cu anunţuri de mică publicitate

 
Bursa-10-08-2015
Bursa-10-08-2015

Grupul de Presă Bursa aniversează, astăzi, un sfert de secol de apariţie. Primul număr al ziarului a apărut la 10 august 1990, ca tabloid cu anunţuri de mică publicitate, anunţă reprezentanţii grupului într-un comunicat.

Publicitate

De la apariţia săptămânală, Bursa a trecut la două ediţii şi apoi la trei şi patru pe săptămână. Ulterior a devenit cotidian cu apariţii de luni până vineri.

De-a lungul timpului, Grupul de presă Bursa a dezvoltat editarea revistei Bursa Construcţiilor (prezentă pe piaţa de profil de 18 ani), iar în acest an a relansat săptămânalul Bucarest Hebdo - dedicat comunităţii francofone româneşti.

„BURSA şi grupul său de presă sunt un caz, demonstraţie vie că poţi porni un ziar cu 300 de dolari, în 1990, fără experienţă în presă, fără know how în finanţe, lipsit de relaţii şi conexiuni, că poţi să fii onest în afaceri şi în publicistică şi totuşi să supravieţuieşti într-un mediu ostil, cu o concurenţă mişelească şi adeseori murdară, că poţi să te dezvolţi pas cu pas şi după douăzeci şi cinci de ani de construcţie trudnică, în care ai acumulat tot ceea ce-ţi lipsea la început, să rămâi curat şi să editezi, cu mândrie, această ediţie jubiliară de astăzi.”, a declarat Florian Goldstein – Make, preşedintele grupului de presă Bursa.

Bursa-10-08-2015

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Thor Thor
    Bursa, Bursa Construcțiilor, Bucarest Hebdo... dar nu este menționată cea mai de succes publicație a grupului: Calendarul Bursa, cu doamnele/domnișoarele din redacție.

Trimite un comentariu

sus