Skip to main content

Circ la CNA cu Radu Moraru: a acuzat-o pe șefa CNA că a „furat” banii televiziunii prin sancțiunile pe care le-a primit Nașul TV

 
Circ la CNA cu Radu Moraru: a acuzat-o pe șefa CNA că a „furat” banii televiziunii prin sancțiunile pe care le-a primit Nașul TV
Marina Constantinescu si Radu Moraru_DSC0756

Realizatorul Nașul TV, Radu Moraru, a venit la CNA pentru a da explicații despre o emisiune difuzată pe post, însă discuțiile au divagat, acesta ajungând să le reproșeze membrilor că șefa instituției Laura Georgescu a „furat” 800 de milioane de lei vechi de la postul TV.

„Laura Georgescu, din burta ei, a scos 800 de milioane din conturile noastre, fără să existe sesizările”, a spus nervos Radu Moraru. Cel mai probabil acesta face referire la faptul că șefa CNA a fost trimisă în judecată sub mai multe acuzații, printre care și faptul că ar fi instigat angajați ai instituției să facă sesizări cu date false pentru mai multe posturi. Respectivele sesizări ar fi vizat mai multe posturi TV, printre care și Nașul TV, și ar fi dus la sancționarea în mai multe rânduri a respectivelor posturi. Mai exact, potrivit rechizitoriului de trimitere în judecată, despre care paginademedia.ro a scris AICI, Nașul TV a fost sancționat în patru rânduri pe baza unor sesizări, suspectate a fi false, amenzile însumând 80.000 de lei.

Publicitate

„Aștept scuzele CNA-ului și președintelui CNA că mi-a luat banii”, a mai spus Moraru. Totodată, când un membru a încercat să-l liniștească acesta i-a răspuns: „CNA mi-a furat banii, e normal să fiu supărat.”

Pe de altă parte, Radu Herjeu, membru CNA, i-a explicat că amenzile date de instituție postului Nașul TV au fost date prin votul a cel puțin șase membri CNA: „Ce a făcut sau n-a făcut doamna Georgescu e treaba domniei sale și a organelor statului să o dovedească. Nu a dumneavoastră. Nici Laura Georgescu și nici eu nu vă fur niciun ban, pentru că Laura Georgescu nu vă putea amenda dacă nu votau și alți membri pe lângă dânsa. Falsă sau nu sesizarea, eu plec de la premiza că CNA, prin cei minim 6 membri, au considerat că ați încălcat legea. Dacă considerați că CNA a greșit și considerați că nu ați încălcat legea, din câte știu, puteți merge la o instanță pentru a face o contestație.”

Alți membri au încercat să-l tempereze pe omul de televiziune, însă acesta le-a răspuns: „Nu mai sunteți aici stabori peste țigănie. Nu-mi spuneți mie cum să mă port. Nu pot să stau trei ore după dumneavoastră. Nu lucrez la stat. Puțin respect și față de noi. Să știți că ținem greu presa liberă. Eu nu înțeleg ce caută Laura Georgescu să fie șefă la CNA. De rușine, trebuia să plece până acum. E inacceptabil să stau lângă Laura Georgescu care a furat bani de la televiziune.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu