Skip to main content

Circul lui Guță de la Antena 1, condamnat și la Antena 3: „Cum am ajuns să exportăm circ cu maneliști”

 

antena 3„Cum am ajuns să exportăm circ cu maneliști”, a titrat pe burtieră Antena 3 la emisiunea Esențial, despre momentul violent de la Un show păcătos, de săptămâna trecută, când manelistul Nicolae Guță și-a păruit iubita în direct. Subiectul a ajuns și în presa tabloidă din Marea Britanie, după cum paginademedia.ro a scris AICI, într-un articol în care Guță a fost prezentat drept „o legendă” a țării noastre.

Alina Petrescu a dezbătut în emisiunea sa, Esențial, cu psihologul Hanibal Dumitrașcu modul în care am ajuns să „exportăm circ cu maneliști”. Jurnalista Antenei 3, post din aceeași familie cu Antena 1, a remarcat cum momentul violent a avut loc la o oră de audiență. „N-am văzut să fie vreo urmare”, a remarcat Alina Petrescu în timpul emisiunii. În plus, Hanibal Dumitrașcu a  remarcat că ar trebui să se facă ceva pentru a stopa aceste spectacol.

De remarcat ca, în luna iulie Observatorul Antenei 1 împreună cu Antena 3 au avut o adevărată campanie împotriva agresiunilor fizice de orice fel. Astfel, toți prezentatorii Observatorului, precum și cei de la Antena 3 au purtat în piept o fundă albă în cadrul programelor prezentate.

Publicitate

Cazul Guță la Antena 1 a ajuns și în atenția CNA. Forul are pe ordinea de zi de mâine mai multe ediții ale emisiunii Un show păcătos, printre care și cea de săptămâna trecută.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu