Skip to main content

Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, de la Gândul la Digi 24

 

Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu intră în echipa Digi24. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, cei doi au ajuns la o înțelegere cu postul de știri al RCS&RDS.

Publicitate

Reamintim că cei doi jurnaliști s-au despărțit la începutul lunii august de portalul Gandul.info, unde Claudiu Pândaru ocupa funcția de director editorial, iar Negruțiu era redactor-șef, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Claudiu Pândaru a venit la Gândul din 2008, când ziarul apărea și pe hârtie, ca redactor-șef adjunct. În paralel, realiza talk-show-ul După 20 de ani, la Pro TV. Înainte de Gândul, a fost cinci ani reporter la Știrile Pro TV. La plecarea din grupul lui Adrian Sârbu, era director editorial al Mediafax Grup. Florin Negruțiu a fost redactor-șef al Gândul.

Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu au plecat de la Mediafax în august, într-o perioadă în care Mediafax Grup este în insolvență, iar compania se află în proces de restructurare. Din grupul lui Adrian Sârbu a plecat atunci și Cristian Tudor Popescu, senior editor și fondator al titlului Gândul, în urmă cu zece ani.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu stiam ca Negrutiu e ziarist... Cautati, va rog, un subiect propriu de-al lui, nu peroratii personale publicate sub forma de editoriale, pastile sau ce ambalaje mai vindea el. Un ziarist trebuie sa aduca informatie, exclusivitati (anchete, reportaje, stiri)... Abia dupa ce dovedeste ca performeaza ocupa diferite functii: editor, sef departament, redactor sef adjunct... Articole care abunda in neologisme, multe fara rost, dar care dau bine la prostime si la snobi, forme fara fond, si "texte" bine plasate pe la sefi au facut din multi astfel de mici negruti mari "oameni de presa". Si, uite asa, crucisatori ca astia au adus presa in faliment (Adevarul in mandatul CTP, Gandul in mandatul CTP). Oricum, s-a mai dus o gasca de presa, gasca CTP-ului, a oamenilor dupa chipul si asemanarea sa, a celor care se pricep la toane si sunt incompetenti in toate...
  • Nu stiam ca Negrutiu e ziarist... Cautati, va rog, un subiect propriu de-al lui, nu peroratii personale publicate sub forma de editoriale, pastile sau ce ambalaje mai vindea el. Un ziarist trebuie sa aduca informatie, exclusivitati (anchete, reportaje, stiri)... Abia dupa ce dovedeste ca performeaza ocupa diferite functii: editor, sef departament, redactor sef adjunct...

Trimite un comentariu