Skip to main content

Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu, de la Gândul la Digi 24

 

Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu intră în echipa Digi24. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, cei doi au ajuns la o înţelegere cu postul de ştiri al RCS&RDS.

Publicitate

Reamintim că cei doi jurnalişti s-au despărţit la începutul lunii august de portalul Gandul.info, unde Claudiu Pândaru ocupa funcţia de director editorial, iar Negruţiu era redactor-şef, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Claudiu Pândaru a venit la Gândul din 2008, când ziarul apărea şi pe hârtie, ca redactor-şef adjunct. În paralel, realiza talk-show-ul După 20 de ani, la Pro TV. Înainte de Gândul, a fost cinci ani reporter la Ştirile Pro TV. La plecarea din grupul lui Adrian Sârbu, era director editorial al Mediafax Grup. Florin Negruţiu a fost redactor-şef al Gândul.

Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu au plecat de la Mediafax în august, într-o perioadă în care Mediafax Grup este în insolvenţă, iar compania se află în proces de restructurare. Din grupul lui Adrian Sârbu a plecat atunci şi Cristian Tudor Popescu, senior editor şi fondator al titlului Gândul, în urmă cu zece ani.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Nu stiam ca Negrutiu e ziarist... Cautati, va rog, un subiect propriu de-al lui, nu peroratii personale publicate sub forma de editoriale, pastile sau ce ambalaje mai vindea el. Un ziarist trebuie sa aduca informatie, exclusivitati (anchete, reportaje, stiri)... Abia dupa ce dovedeste ca performeaza ocupa diferite functii: editor, sef departament, redactor sef adjunct... Articole care abunda in neologisme, multe fara rost, dar care dau bine la prostime si la snobi, forme fara fond, si "texte" bine plasate pe la sefi au facut din multi astfel de mici negruti mari "oameni de presa". Si, uite asa, crucisatori ca astia au adus presa in faliment (Adevarul in mandatul CTP, Gandul in mandatul CTP). Oricum, s-a mai dus o gasca de presa, gasca CTP-ului, a oamenilor dupa chipul si asemanarea sa, a celor care se pricep la toane si sunt incompetenti in toate...
  • Marius Marius
    Nu stiam ca Negrutiu e ziarist... Cautati, va rog, un subiect propriu de-al lui, nu peroratii personale publicate sub forma de editoriale, pastile sau ce ambalaje mai vindea el. Un ziarist trebuie sa aduca informatie, exclusivitati (anchete, reportaje, stiri)... Abia dupa ce dovedeste ca performeaza ocupa diferite functii: editor, sef departament, redactor sef adjunct...
  • ștefan ștefan
    Claudiu alucrat și la Radio România

Trimite un comentariu

sus