Skip to main content

CNA nu va mai organiza reuniunea CNA-urilor europene la București, programată pentru această toamnă, din lipsă de buget

 

Consiliul Național al Audiovizualului a renunțat la organizarea reuniunii EPRA (European Platform of Regulatory Authorities), programată pentru această toamnă. Motivul: evenimentul nu a fost bugetat. Asta în ciuda faptului că, reuniunea EPRA era pe agenda consiliului încă din toamna lui 2013.

„Nu am avut finanțare pentru această chestiune și ne vom ocupa din vreme ca să o avem în 2017 când ne vine rândul. Vom încerca să avem o finanțare specială pentru această destinație”, a declarat Răsvan Popescu, președintele CNA, în finalul ședinței de astăzi.

În locul României, reuniunea va fi organizată la Nurnberg, în Germania în perioada 28 - 30 octombrie. CNA va fi reprezentat de doi membri, Răsvan Popescu, vicepreședinte CNA, și Radu Herjeu. Reuniunea EPRA ar fi fost organizată pentru prima dată în România.

Pe site-ul EPRA, informarea referitoare la schimbarea locului de organizare a reuniunii a fost făcută în 16 iulie, în mesaj invocându-se o „situație de forță majoră”.

Publicitate

EPRA organizează întâlniri bianuale, care au loc de obicei în lunile mai şi octombrie, în diferite ţări. Din organizație fac parte 52 de autorităţi de reglementare europene şi non-europene.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu