Skip to main content

Cum a ajuns Stelian Tănase să vorbească la telefonul lui Rareş Bogdan cu Gabriel Oprea. Tolontan: O cerere de cenzură formulată de un politician prin medierea şi de pe telefonul unui jurnalist, asta nu mai e treabă de jurnalist

 
Stelian Tanase (2)
Stelian Tanase (2)

Stelian Tănase i-a povestit lui Sorin Avram, că vicepremierul Gabriel Oprea l-a sunat „foarte înfierbîntat, foarte opărit” ca să scoată de la TVR ştirea despre plagiatul său. Nu o dată l-a sunat, l-a sunat de trei ori. Politicianul i-a trimis pe cap lui Tănase pe cei doi reprezentanţi ai UNPR în Consiliul de Administraţie al televiziunii publice, scrie Tolontan pe blogul personal, într-o postare intitulată: „Zîna de la Sectorul Agricol Ilfov”.

Publicitate

Jurnalistul mai anunţă că şeful TVR a fost sunat de către vicepremierul Gabriel Oprea de pe telefonul lui Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de putere la Realitatea TV.

Informaţia a fost confirmată şi de Rareş Bogdan: „Eram la un meci al Stelei, pe stadion. Oprea a venit la mine şi m-a întrebat dacă am numărul lui Tănase. Am sunat de pe telefonul meu şi am plecat. Erau vreo 40 de oameni acolo, m-am îndepărtat şi n-am auzit nimic. Nu ştiu ce i-a spus Oprea lui Tănase. Mai mult, Stelian Tănase nu mi-a reproşat deloc nimic de atunci, nu mi-a zis: vezi că Oprea m-a ameninţat. Nu e corect ca acum să mă bage într-o chestie cu care n-am nici o legătură”.

„Stelian Tănase a vrut să verifice de pe ce număr a sunat Rareş Bogdan cînd jurnalistul i l-a pasat apoi pe Gabriel Oprea. În acea zi, pînă la o anumită oră, toate apelurile din memoria telefonului şefului TVR au fost şterse. ”Nu de mine”, spune el.”, mai precizează Tolontan.

„O cerere de cenzură formulată de un politician prin medierea şi de pe telefonul unui jurnalist, asta nu mai e treabă de jurnalist!”, a mai precizat Tolontan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Rares Bogdan asta apare in toate mizeriile astea politice,ba cu Vanghelie,ba cu Oprea, ba cu Oprescu,etc.Culmea e ca toti sunt de la PSD in timp ce el se da "de dreapta".Ca multi altii de fapt.

Trimite un comentariu

sus