Skip to main content

Emisiunea „Am ceva să-ţi spun” va debuta la Antena 1 pe 1 octombrie, la concurenţă cu Las Fierbinţi

 
copyright Gabriela Arsenie-Antena1_190915_Am ceva sa-ti spun_0027
copyright Gabriela Arsenie-Antena1_190915_Am ceva sa-ti spun_0027

Sonia Simionov, fost reporter la Antena 3, va fi din 1 octombrie gazda emisiunii “Am ceva să-ţi spun”, un show care va aduce în prim plan poveşti de viaţă şi oameni speciali, care au trecut prin experienţe incredibile, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

De asemenea, emisiunea “Am ceva să-ţi spun” va prezenta şi poveştile copiilor care le duc dorul părinţilor plecaţi la muncă, în străinătate. Nu în ultimul rând, vedetele vor fi parte din poveştile spuse aici, căci celebrităţile vor veni în platou pentru a sprijini povestea unui om obişnuit.

Show-ul Antenei 1 va debuta joi, 1 octombrie, de la 20.30, şi va concura cu serialul de comedie Las Fierbinţi.  “Am ceva să-ţi spun” se bazează pe un format internaţional, “C’e posta per te”, care se difuzează în Italia, de peste 15 ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Aurelia Aurelia
    As dori sa iau legatura cu cei ce fac aceasta emisiune.. daca cineva ma poate ajuta intr un fel ,va multumesc
  • Angy Angy
    Calmeaza-te omule!!! Nu-ti bate joc pt ca in emisiunea asta se vorbeste despre povesti de viata adevarate cu oameni care in timp ce tu te uiti la Las fierbinti (care este un serial minunat cu actori minunati,asta-i adevarul) , ei sunt disperati pt ca au probleme grave si adevarate,nu fictiuni. Nu trata acest aspect cu asa rautate pt ca poate in aceasta emisiune se mai reuseste salvarea de la moarte a unui copil si asta nu-i de luat in ras. O zi buna!
  • Eu Eu
    Bine, conteaza f tare si CUM e facut... Acasa nu stiu daca are vrea productie (cu exceptia telenovelelor) care merita luata in seama...
  • lastigani lastigani
    cel mai simplu lucru posibil: un serial cu tigani, bossi de bossi prinde din ce in ce mai bine la spargatorii de seminte, vasluieni, bossi de bossi, romulani, sirieni si altii asemenea
  • Expertul, Expertul,
    @andy, Formatul a mai fost facut in Romania, la AcasaTV fara sa fie un mare hit! Show-ul e un accesdin rect cu alt nume si difuzat in Prime Time.
  • andy andy
    Emisiunea are potentialul de a deveni hit.
  • marian marian
    Auzi Cineva sunt un om normal ca si ceilalti oameni care se uita asa ca te rog CIOCU MIC si canta la alta masa s ar putea sa fi tu si propaganda felixiana santeti .......si iulian
  • Iulian Iulian
    @Marean, Si sa vad cand o sa fie premiera emisiunii de pe protv "Clipa de fericire" (Surprize, surprize 2) cum zici tu: "Bocete si tot tacimul"
  • Iulian Iulian
    Esti disperat dupa Las PROsti? De cand este cel mai bun serial? Daca era la alta televiziune nu era cel mai bun serial, keep calm! Doar ca este la Protv este bun, in rest vai de el. Nu vad nimic amuzant in acel serial de comedie, mai bine de prostie, as zice eu.
  • Cineva Cineva
    Daca publicul tipic al serialului este ca tine.....sunt fericit ca nu ma uit.
  • marian marian
    Minunat o alta bataie la fundul gol , astia sunt tampiti daca crede ca va bate cel mai tare serial din ROMANIA ca asemenea porcari daca nu ma insel PRO a facut emisiunea TU STII CE MAI FACE COPILUL TAU legat de parintii plecati in strainatate numai ca aici vor fi bocete si tot tacimul . HAI LAS FIERBINTI ,
  • cristoloveanu cristoloveanu
    Asta e prezentarea de la o alta emisiune a Antenei 1. Mi se pare ca se copiaza Acces Direct...

Trimite un comentariu

sus