Skip to main content

EXPERIMENT. New York Times a scos o ediție-mamut de 2,5 kg și aproape 600 de pagini. Cât toate ziarele care apar în România în trei zile!

 
EXPERIMENT. New York Times a scos o ediție-mamut de 2,5 kg și aproape 600 de pagini. Cât toate ziarele care apar în România în trei zile!
Processed with Moldiv

Ediția de duminică a ziarului New York Times a fost una cu greutate. Cititorii fideli ai publicației s-au trezit la ușă cu un ziar de aproximativ 2,5 kilograme și 591 de pagini. Iar aceasta nu a fost cea mai mare ediție din istoria ziarului. Pe 14 septembrie 1987, New York Times a apărut într-o ediție grea de 5,4 kilograme și 1.612 pagini, scrie Washington Post. Ediția de atunci a fost înregistrată și de Cartea Recordurilor.

Nick D’Andrea, director executiv pe partea de producție al ziarului, spune că probabil ediția din 13 septembrie este cea mai mare din ultimii 15 - 20 de ani, sau poate chiar a doua cea mai mare după ediția din 1987. „Au trecut cu siguranță niște ani de când am avut un ziar așa de mare”, declară Nick D’Andrea.

Publicitate

De ce a fost așa de mare ziarul de duminică? Unul dintre motive a fost secțiunea de timp liber care de la 32 de pagini a crescut la 122. Dar au fost și alte secțiuni care au „crescut” cu aproximativ 10 pagini față de o perioadă normală.

Cât de mare a fost ziarul, comparativ cu presa din România?

Ediția specială New York Times a fost grea cât toate ziarele tipărite care apar în România în aproape trei zile. În calculul Paginademedia.ro au intrat absolut toate ziarele tipărite, de la Evenimentul zilei, Click, Libertatea și Ziarul Financiar la Ring, Curierul Național și Puterea.

Processed with Moldiv

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Voi comparati un ziar din New York cu ziarele din Romania? Serios?! In Romania ziarele in cativa ani vor disparea, cele din New York vor continua!
    Si totusi, in alte tari ai ce sa citesti, in Romania ce sa citesti? Ce au facut leo de la strehaia si guta cu iubitele lor?
  • Sa dati o asemena stire si sa nu spuneti cat a costat ziarul inseamna ca ori sunteti nepriceputi ori sunteti penibili!

Trimite un comentariu