Skip to main content

Facebook pregătește un buton de „dislike”

 
Facebook pregătește un buton de „dislike”
Facebook-Hepta 2

Rețeaua socială Facebook va avea în viitor un buton de „dislike”. Anunțul a fost făcut de fondatorul rețelei, Mark Zuckerberg, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri care a avut loc ieri la sediul central al Facebook, Menlo Park, California, anunță BBC.

Acesta a explicat că scopul butonului de „dislike” va fi pentru ca lumea să-și exprime empatia în legătură cu anumite situații. „Butonul de dislike a fost cerut mereu de către unii utilizatori de la introducerea faimosului buton„like” în 2009”, a precizat Zuckerberg.

Publicitate

„Probabil că sute de oameni au întrebat despre asta și astăzi este o zi specială pentru că pot să vă spun că lucrăm la asta și suntem aproape de începerea testelor”, a mai adăugat fondatorul Facebook.

Profesorul Andrea Forte, expert social media la Universitatea Drexel din Philadelphia: „Butonul ar putea fi folosit pentru a exprima sentimente negative - precum frustrarea cauzată de anumite posturi care apar în newsfeed, dar mă îndoiesc că îi va face pe utilizatori să vrea să aprecieze negativ fotografiile prietenilor lor. Cred că îl vor folosi mai mult pentru a-şi exprima solidaritatea când cineva postează o informaţie despre un eveniment negativ, moartea cuiva sau o pierdere"”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • La noi se posteaza multe prostii politice,inventii despre Boca,daci,etc .Pe acele tampenii vor iesi alte si alte scandaluri.Scandal egal "vizualizari",merg reclamele,curg banii.
  • Cea mai proasta idee.
    Dupa 1 saptamana nu o sa mai puna nimeni poze :)))...
    Zuckerberg s-ar putea sa faca cea mai mare greseala...
    El probabil nu stie ca sunt persoane care nu au numai prieteni in lista...

Trimite un comentariu