Skip to main content

Fostul membru CNA Cristina Trepcea a intrat în echipa Itsy Bitsy FM

 
Cristina Trepcea
Cristina Trepcea

Fostul membru CNA Cristina Trepcea a intrat în echipa Itsy Bitsy FM, unde realizează două programe. Este vorba de emisiunea Psihotaclale, difuzată în direct, începând din 3 septembrie, în fiecare joi, între orele 21.30 şi 23.00, şi Meditaţii pentru părinţi, un program înregistrat şi transmis zilnic la acest post de radio, între 16.00 şi 16.30 şi, în reluare, de la 22.00 la 22.30.

Publicitate

Cristina Trepcea, noua realizatoare a Itsy Bitsy FM:

"Am văzut în ce măsură şi cu ce efect sunt modelaţi copiii noştri de ecranele electronice şi cât de mare este singurătatea celui care nu este însoţit de părinţi prin lumea virtuală. Şi am văzut cât de secretă este disperarea părinţilor şi a educatorilor în faţa provocărilor unei noi generaţii care seamănă prea puţin cu a lor şi care parcă vorbesc o limbă străină. Şi pot să spun că cel mai important lucru pe care l-am învăţat este să învăţ în fiecare zi... de la copii şi de la părinţi, de la cei care au curajul să ceară ajutor şi de la cei care caută să îl ofere. Vreau să împărtăşesc din experienţa mea cu publicul minunat al Itsy Bitsy."

Nadia Tătaru, director general al Itsy Bitsy FM:

"«Psihotaclale» este o emisiune unică în peisajul media românesc şi vine să împlinească o nevoie reală a părinţilor, dându-le o mână de ajutor. De mult timp ne-am dorit să avem o asemenea emisiune interactivă şi acum am găsit omul potrivit care să o realizeze, în persoana Cristinei Trepcea - jurnalist, psiholog şi mamă. Promitem să abordăm subiecte grele precum ruşinea, vinovăţia, sexul, moartea şi altele, care fac şi ele parte din viaţă. Sub protecţia anonimatului şi într-un cadru prietenos, părinţii pot vorbi fără perdea despre ceea ce îi preocupă cu adevărat în relaţia cu cei mici."

Cristina Trepcea a urmat studii de ştiinţe politice şi psihologie în România şi studii de jurna¬lism în SUA şi Irlanda. A fost jurna¬list de radio, redactor la Pro TV, membru CNA timp de 12 ani, consilier în comunicare şi de 14 ani oferă suport ca trainer de parenting şi psiholog copiilor, adolescenţilor, părinţilor şi celor pasionaţi de dezvoltarea lor personală.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • no no
    rusine Cristina Trepcea
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Da, este. La 9.10, 10.40 și 16.40 de luni până vineri. Slab radio, oricum. Prefer Kiss FM în loc.
  • Jean Jean
    Mai e prefacuta aia, zana turcita, impostoarea de Andreaua Marin la Itzy Bitzy? Cea mai proasta alegere a postului de radio cu falsa aia!

Trimite un comentariu

sus