Skip to main content

FOTO. Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, expuse la Bucureşti

 
Sony World Photography Awards
Sony World Photography Awards

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015, între care se numără şi cele realizate de Cosmin Bumbuţ şi Auraş Mihaiu, sunt expuse, în perioada 7 - 16 septembrie, la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti, scrie Mediafax.

Publicitate

Astfel, 50 dintre fotografiile premiate la Sony World Photography Awards 2015, cea mai mare competiţie de profil din lume, vor putea fi admirate în sala Tancred Bănăţeanu a Muzeului Ţăranului Român.

Expoziţia se desfăşoară în Festivalul de Fotografie Bucharest Photo Week, unul dintre cele mai importante evenimente de profil din România, ajuns la a doua ediţie.

Printre fotografiile expuse se vor număra cele din seria "Camera intimă" realizate de Cosmin Bumbuţ, câştigător al premiului pentru Fotograful anului la secţiunea "Arhitectură" a Sony World Photography Awards 2015. Lucrarea sa cuprinde imagini realizate în 35 de închisori din România.

Sony World Photography Awards2 Sony World Photography Awards3

Sony World Photography Awards (SWPA) este cea mai mare competiţie de fotografie din lume. La ediţia din acest an, cea de-a opta, a fost înregistrat un număr record de înscrieri, mai exact 173.444 din 171 ţări, o creştere de 24% faţă de anul trecut. La SWPA 2015 au fost decernate 54 de premii naţionale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus