Skip to main content

Grig Chiroiu, profesor la Şcoala de Televiziune “Tudor Vornicu”

 
Vlad_Ionescu&Grig_Chiroiu
Vlad_Ionescu&Grig_Chiroiu

Grig Chiroiu, producătorul sitcom-urilor Trăsniţii şi La TV, de la Prima TV, va preda un curs de producţie de seriale de televiziune.

Publicitate

Grig Chiroiu a semnat un contract de colaborare cu Şcoala de Televiziune “Tudor Vornicu” şi va preda, începând din această toamnă, un curs care nu a mai existat anterior în programa instituţiei, respectiv producţie de seriale TV.

Cursul susţinut de Grig Chiroiu se va desfăşura în regim intensiv, în a doua parte a programei şcolare şi va avea o componentă practică substanţială. Elevii vor învăţa chiar pe platourile de filmare ale celor două seriale produse de Grig, “Trăsniţii” şi “La TV”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru Alexandru
    România țin să cred deși îmi pare rău să cred asta, (când, ne vom schimba oare) este țara apucaților. Nu se vor îmbogăți din asta vorba celui din înaintea mea care a comentat, mă mir cum de nu a avut si curajul necesar să zică cine este. Dacă ai talent nu-ți trebuie scoală sau să te remarce cineva în mod special. Nelson mondialul trebui remarcat în mod special de dânsii, pt. că gândeste si are umor gropian lafel ca si acesta de prost. Am zis destul, nu stiu care si câți vă veți da seama. Pân' la urmă consider televiziunea nu înseamnă regie peste regia, pentru a putea reda ceva normal si firesc poate chear câteodată ceva anormal cum sunt acele clipuri virale de pe 'Youtube' care pot spune au redat si însemnat istorie: 'apa minerală' ; 'telecomenzi' ; 'da, da,.. ăla' s.a. grigore chiroiu media si ai lui să ia lecți dacă nu a luat la cum se comportă de la 'bahoi' destul de serios zic lumea, aceasta vrea să vadă viață. Îl bagă bahoi în seamă, dar ce crede îi ia locul lui Voiculescu în îmbogățire, sau ' mămițica ' pro, de la pro Ruxandra Ion. E concurență mare si aici.
  • Oarecare Oarecare
    Cu tot respectul, o scoala de tot rahatul! Știe doar sa ia bani si sa promită la toate fetele frumoase, joburi in tv contra a știți voi ce. Cu siguranța toți cei care vor intra in aceasta scoala de produs bani pentru fratii Ionescu si Victor Dumitrel vor fi dezamăgiți la final.

Trimite un comentariu

sus